ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Επέτειος γάμου για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Μία μικρή αναδρομή για την ημέρα του γάμου τους.

newsroom must

Τρία χρόνια γάμου, σήμερα (19/05/21), γιορτάζουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, στον απόηχο της ρήξης τους με την βασιλική οικογένεια τον τελευταίο ένα χρόνο, μετά και την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ας θυμηθούμε όμως τι είχε γίνει εκείνη την λαμπερή ημέρα, που όλα ήταν πιο απλά και πιο «οικογενειακά» για το ζευγάρι. Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν από μερικές μέρες, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια είχε ευχηθεί στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton για την δεκαετή επέτειό τους, όμως αυτή την φορά όλα τα κοινωνικά δίκτυα της βασιλικής οικογένειας κρατούν στάση σιγής, κάτι που αποδεικνύει ότι μάλλον η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτήν που νομίζουμε.

O γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Windsor, με τον πρίγκιπα William να αναλαμβάνει χρέη κουμπάρου (19/05/18). Ο μικρός πρίγκιπας Gorge, και η πριγκίπισσα Charlotte ήταν ανάμεσα στα 10 παρανυμφάκια ενώ ο Κάρολος παρέλαβε τη νύφη από την είσοδο της εκκλησίας για να την παραδώσει στον γαμπρό. Η τελετή άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι.

Καλεσμένοι ήταν περίπου 2.640 απλοί πολίτες, αφού το ζευγάρι ήθελε ο γάμος του να είναι μια μέρα χαράς για όλο τον κόσμο. Την παραμονή του γάμου τους, το ζευγάρι έμεινε σε διαφορετικά πολυτελή ξενοδοχεία, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση,

Να θυμίσουμε ότι τo συνολικό κόστος του γάμου ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ξεκινώντας με τις 20 επάργυρες τρομπέτες που ανακοίνωσαν το λαμπερό γεγονός και οι οποίες κόστισαν 90.000 λίρες, άλλες 50.000 λίρες στοίχησε η γαμήλια τούρτα από το ζαχαροπλαστείο Violet Bakery του Λονδίνου. 110.000 λίρες για τα λουλούδια που βρίσκονταν τους διαδρόμους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Windsor.

Το νυφικό της Meghan στοίχισε περίπου 300,000 με 400,000λίρες, ενώ μεγάλο ήταν και το κόστος για το φαγητό, τα ποτά και την μουσική, ενώ στο πάρτι συμμετείχε ο Elton John για ντύσει μουσικά τη γαμήλια δεξίωση.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Victoria Beckham μετα συζύγου, η ηθοποιός Priyanka Chopra και οι βασικοί πρωταγωνιστές του ''Suits' (της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε η Markle), η τενίστρια Serena Williams, o Elton John και ο Ed Sheeran, o George και η Amal Clooney και η Angelina Jolie.

Ενώ σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι ο πατέρας της δεν ήταν ''παρών'' στον γάμο με την ανακοίνωση της Markle (μέσω του Kensington Palace) να λέει «Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για εκείνον κι ελπίζω να του δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο ο Harry κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιδιαίτερη μέρα μας το Σάββατο'».

Το μενού του γάμου είχε επιμεληθεί ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας, «Το πρώτο από τα έξι πιάτα που θα βγουν θα είναι ένα κρύο ορεκτικό, αφιερωμένο στη νύφη και τους καλεσμένους της που θα έρθουν από την Αμερική. Γι' αυτό θα δημιουργήσουμε και θα σερβίρουμε τα λεγόμενα καναπεδάκια, τα οποία όμως θα είναι επιπέδου Michelin, φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά, τα οποία θα έχουν γεύσεις από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Για τα επόμενα πιάτα ψάξαμε και βρήκαμε γεύσεις που άρεσαν στους νεόνυμφους από τότε που ήταν παιδιά. Θέλουμε να έχουν γεύσεις γνώριμες από τα παιδικά τους χρόνια ή ακόμα και τα φοιτητικά, γι' αυτό δοκιμάζουμε αυτή την περίοδο να παντρέψουμε και εμείς με τη σειρά μας γεύσεις που θα τους φέρουν μνήμες από την εποχή της αθωότητας τους. Σίγουρα όμως θα έχουν επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα, τη γαλλική και την αμερικανική, ενώ τα κρέατα που θα χρησιμοποιηθούν θα προέρχονται από τη βασιλική φάρμα, την οποία διατηρεί ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος, και η οποία είναι φημισμένη για την ποιότητα της».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by True Royalty TV (@trueroyaltytv)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X