ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ένταση και κλάματα στη δίκη Χριστοπούλου-Καλλίτση

Καρε – καρέ περιέγραψαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο κομμωτής των διασήμων Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου τα όσα έζησαν τον Ιανουάριο του 2016, όταν τρεις ληστές τους επιτέθηκαν στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Λυκαβηττό.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Πάνου Καλλίτση στο στήθος και τα πόδια.

Το πρώην ζευγάρι κατέθεσε ενώπιον του  Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, με την Έλενα Χριστοπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της ως coach στο Greece's Next Top Model, να ακούει την κατάθεση του Πάνου Καλλίτση με δάκρυα στα μάτια.

Στην περιγραφή της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως  οι κατηγορούμενοι εισέβαλαν οπλοφορώντας στο γκαράζ τους και πως ο πρώην σύζυγος της,αν και τραυματισμένος αντέδρασε σε μια προσπάθεια να την προστατεύσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε, κατάφερε να βγάλει από το δράστη την κουκούλα που φορούσε.

«Έκανε τα πάντα για να μας προστατεύσει… Πάλεψε πολύ γενναία» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας για να απαντήσει ο εισαγγελέας «ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν θα έπεφτε… Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν έναν κομμωτή και βρέθηκαν κοντά σε ένα κομάντο«.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα όταν ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων της υπέδειξε ένα όπλο σηκώνοντας το ψηλά.

Έλενα Χριστοπούλου: Έπρεπε να το φέρνετε μπροστά μου; Είναι αληθινό;
Συνήγορος: Όχι 0,99 από τα Jumbo
Έλενα Χριστοπούλου: Βάλτε το τώρα στην τσάντα. Τώρα αμέσως…
Πρόεδρος: Δεν είναι σε καλή κατάσταση η μάρτυρας τρέμει ολόκληρη.
Πάνος Καλλίτσης: Ντροπή σας…
Εισαγγελέας: Να σέβεστε κύριε συνήγορε.

Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους ισχυρίστηκε πως πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, λέγοντας «αφού ήθελα να τη σκοτώσω γιατί δεν τη σκότωσα; Γιατί δεν ήθελα…» επισημαίνοντας πως εκείνη και ο πρώην σύζυγος της είχαν και τύχη μέσα στην ατυχία τους.

Ακολούθως, ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση των γεγονότων, η Έλενα Χριστοπούλου αντέδρασε επίσης και αναφερόμενη στον πρώην σύζυγο της είπε: «αν δεν είχε σωθεί από θαύμα θα τον φέρνατε από το νεκροταφείο για να κάνει την αναπαράσταση«.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μήνυση εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση