ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ένα άγαλμα στη μνήμη του... αγάλματος της Melania Trump

Νέο γλυπτό για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στην Σλοβενία

newsroom must

Ένα νέο άγαλμα της Melania Trump τοποθετήθηκε πρόσφατα στην Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στην θέση του προηγούμενο αγάλματος της Πρώτης Κυρίας που κάηκε τον Ιούλιο. 

Το νέο άγγαλμα που αποκαλύφθηκε σήμερα (16/9), μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο. Όπως μπορείτε να δείτε αμέσως πιο κάτω, είναι και αυτό χοντροκομμένο και στο φυσικό μέγεθος της Melania. Σε αντίθεση όμως με εκείνο που πυρπολήθηκε τη νύχτα της 4ης Ιουλίου, αυτό δεν είναι ξύλινο, αλλά μπρούτζινο.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το νέο μπρούτζινο άγαλμα έχει τοποθετηθεί πάνω σε έναν ξύλινο στύλο ύψους 2,8 μέτρων αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν θυμίζουν σε τίποτα τη Melania Trump. Δίπλα του, μια πλάκα γράφει: «Αυτό το άγαλμα είναι αφιερωμένο στην αιώνα μνήμη ενός μνημείου της Melania που βρισκόταν σε αυτό το σημείο».

Να σημειώσουμε πως το αρχικό, ξύλινο άγαλμα φιλοτεχνήθηκε, κατά παραγγελία του Αμερικανού καλλιτέχνη Μπραντ Ντάουνι, από έναν ντόπιο λαϊκό τεχνίτη, τον Άλες Ζούπεβτς, ο οποίος χρησιμοποίησε αλυσοπρίονο για τη δουλειά αυτή. Εκτός από το πρόσωπο, το υπόλοιπο ήταν βαμμένο σε γαλάζιο χρώμα, για να θυμίζει το φόρεμα που φορούσε η πρώτη κυρία στην ορκωμοσία του συζύγου της. Το νέο άγαλμα δεν είναι πολύχρωμο.


Το πρώτο άγαλμα για την Μελάνια Τραμπ στην Σλοβενία πυρπολήθηκε στις 4 Ιουλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση