ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Emma Stone: Έφαγε 60 ταρτάκια για μία σκηνή

«Στο τέλος θες να κάνεις εμετό», αποκάλυψε.

Μαρία Καραμάνου

Η Emma Stone μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Poor Things", επισημαίνοντας ότι δεν είχαν να κάνουν με το γυμνό, για το οποίο συχνά ρωτούν.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια σκηνή όπου αναγκάστηκε να φάει 60 ταρτάκια για τις ανάγκες του γυρίσματος. Κατά την εκδήλωση στο Λος Άντζελες, προκλήθηκε να απαντήσει εκ νέου εάν την επηρέασε το γεγονός ότι η σεξουαλικότητα της ηρωίδας της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου είναι έκδηλη.

Η ίδια αποκάλυψε, «Η σεξουαλικότητα της Μπέλα ήταν ένα κομμάτι. Με τον τρόπο που το κάναμε, την απίστευτη συντονίστρια οικειότητας και την απομόνωση στα σετ κατά κάποιο τρόπο ήταν το ευκολότερο κομμάτι, γιατί ήταν χορογραφημένο», επεσήμανε η 35χρονη και συμπλήρωσε ότι «εκείνες οι σκηνές ήταν γρήγορες, ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε».  

Η Stone μίλησε για τις δύσκολες σκηνές στα γυρίσματα της ταινίας «Poor Things», όμως, σημείωσε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση γι' αυτήν δεν είχε να κάνει με το γυμνό, για το οποίο συχνά τη ρωτούν, αλλά με το πώς θα αποτυπώσει τα συναισθήματα και τις ιδιομορφίες της χαρακτήρα «Μπέλα Μπάξτερ», συμπεριλαμβανομένων και των διατροφικών συνηθειών της ηρωίδας.

Η ίδια δήλωσε, «Το να ανακαλύψω πώς θα περπατήσω ή να φάω 60 πορτογαλικά ταρτάκια- που στην πρώτη μπουκιά είναι νοστιμότατα αλλά στο τέλος θέλεις να κάνεις εμετό ή να βλέπει τον θάνατο και την αποσύνθεση για πρώτη φορά ήταν πολύ μεγαλύτερη πρόκληση από το γυμνό, που είναι το πρώτο για το οποίο φαίνεται ότι θέλουν να με ρωτάνε». 

Η Stone είναι υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην εκπληκτική ερμηνεία της στο «Poor Things». Έχει ήδη κερδίσει βραβεία Bafta, Χρυσής Σφαίρας και Critics Choice Award για τον ρόλο της στην ταινία. Αν και στην τελετή απονομής των βραβείων SAG την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου δεν την ανέδειξε ως νικήτρια, η αντίδρασή της όταν ακούστηκε το όνομα της Lily Gladstone έγινε viral.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS