ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Emma Corrin: «Αν έβλεπα σε ένα πάρτι τον Harry και τον William θα εξαφανιζόμουν»

Η αποκάλυψη της τηλεοπτικής Diana

newsroom must

Πριν από λίγες μέρες, ο 4ος κύκλος του "The Crown" έκανε πρεμιέρα στο Netflix και κυρίως λόγω του τρόπου που εξιστορεί την σχέση της αδικοχαμένης Diana και του Κάρολου... προκάλεσε πανικό! Και μπορεί ο ρόλος να ταιριάζει ιδιαίτερα στην Emma Corrin που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana, ωστόσο η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν θα ήθελε με τίποτα να συναντήσει και να συζητήσει για τον ρόλο της με τους δύο γιους της πριγκίπισσας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tiscali (@tiscali.it)

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μιλώντας στο βρετανικό GQ είπε ότι η συνάντηση με τους πρίγκιπες William και Harry δεν περιλαμβάνεται στη λίστα υποχρεώσεων της. «Αν τους έβλεπα ποτέ σε ένα πάρτι μάλλον θα έφευγα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ... Δεν πρόκειται να πω ότι δεν έχει σημασία, γιατί αυτό θα ήταν ανίδεο. Αν κάποιος έκανε ένα πρόγραμμα για τη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρυσι, θα ήταν δύσκολο για μένα να το παρακολουθήσω».

Να θυμίσουμε πως ο πρίγκιπας William σε συνάντησή του με την Olivia Colman είχε δηλώσει ότι δεν παρακολουθεί το «The Crown».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, η Emma αποκάλυψε πως προσπάθησε να καταλάβει τον έρωτα της πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως αυτός παρουσιάστηκε στη σειρά. «Γύρισα στα δικά μου νεανικά χρόνια. Ήμουν 23 χρόνων όταν έγιναν τα γυρίσματα, αλλά η Diana ήταν 19 και όταν τον ερωτεύτηκε μόλις 16 χρόνων», είπε η ηθοποιός.

«Όταν ήμουν 16 ετών, είχα ένα φλερτ με τον προπονητή του τένις και κάθε φορά που ερχόταν για να κάνει μάθημα με τους αδελφούς μου καθόμουν έξω και έκανα ότι διάβαζα κάτι πραγματικά δύσκολο. Το κάνεις αυτό. Κάνεις διάφορα πράγματα. Όταν είσαι έφηβος κάνεις πολλά όταν σου αρέσει κάποιος και νομίζεις πως αυτά που κάνεις είναι τα καλύτερα στον κόσμο», συμπλήρωσε η Corrin.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση