ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έμιλυ Γιολίτη: Το πρώτο post στο Instagram μετά τον διορισμό της

Η ανάρτηση της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης

Δέσποινα Άσπρου

Την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, έκανε η Έμιλυ Γιολίτη μετά τον διορισμό της στην θέση της Υπουργού Δικαιοσύνης.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την αλλαγή της σκυτάλης σε Υπουργείο Δικαιοσύνης και Υπουργείο Άμυνας, η Έμιλη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μίλησε για την νέα της θέση.

"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με εμπιστεύθηκε να υπηρετήσω το υπέρτατο αγαθό της Δικαιοσύνης. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ προΐσταται πολλών και σημαντικών τομέων, δεν έχει σαφές περίγραμμα, οι αρχές και αξίες που εκπροσωπεί και διαφυλάσσει, είναι διάχυτες σε κάθε δομή του πολιτειακού μορφώματος. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα αναζητήσω τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις προκειμένου να επιτύχουμε ένα ισχυρό κράτος δικαίου, σε όλες του τις εκφάνσεις, όπου οι πολίτες θα νιώθουν εμπιστοσύνη, ασφάλεια και ισονομία", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

 
 
 
View this post on Instagram

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με εμπιστεύθηκε να υπηρετήσω το υπέρτατο αγαθό της Δικαιοσύνης. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ προΐσταται πολλών και σημαντικών τομέων, δεν έχει σαφές περίγραμμα, οι αρχές και αξίες που εκπροσωπεί και διαφυλάσσει, είναι διάχυτες σε κάθε δομή του πολιτειακού μορφώματος. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο θα αναζητήσω τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις προκειμένου να επιτύχουμε ένα ισχυρό κράτος δικαίου, σε όλες του τις εκφάνσεις, όπου οι πολίτες θα νιώθουν εμπιστοσύνη, ασφάλεια και ισονομία.

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS