ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Elon Musk:''Το Twitter μπορεί να γίνει η πλατφόρμα ελευθερίας του λόγου στον κόσμο''

Προσφέρθηκε να αγοράσει τη δημοφιλή πλατφόρμα για 41,39 δισεκατομμύρια δολάρια

Γιώργος Γκαρακλίδης

O Elon Musk είναι πια γνωστό τοις πάσι ότι αποτελεί την πλουσιότερη φιγούρα του κόσμου στα σημερινά δεδομένα με περιουσία που φτάνει στα ύψη. Ο επιχειρηματίας δεν σταματάει να εκπλήσσει και εννοείται πως δεν επαναπαύεται καθώς αυτή τη φορά προσφέρθηκε να αγοράσει τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter για το αστρονομικό ποσό των 41,39 δισεκατομμυρίων δολαρίων με επίσημη επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εφαρμογής, Bret Taylor. Όπως ο ίδιος δήλωσε, πιστεύει στη δύναμη του Twitter και το είχε καιρό στο μυαλό του. Είπε χαρακτηριστικά:

«Επένδυσα στο Twitter διότι πιστεύω στη δυνατότητά του να αποτελέσει την πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου σε όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι η ελευθερία του λόγου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας».

Αυτό που τόνισε ο επιχειρηματίας είναι ότι η εταιρεία για να μπορέσει να αναπτυχθεί πλήρως και με όλες τις δυνατότητές της θα πρέπει να μετασχηματιστεί και να αναβαθμιστεί ως ιδιωτική εταιρεία καθώς στην παρούσα μορφή της δεν καθίσταται δυνατόν να προχωρήσει έτσι όπως το έχει στο μυαλό του ο μεγιστάνας.  

Συνεχίζοντας είπε:

«Προσφέρω να αγοράσω το 100% του Twitter για 54,20 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά πριν ξεκινήσω να επενδύω στο Twitter καθώς η πλατφόρμα έχει εξαιρετικές δυνατότητες και θα το ξεκλειδώσω».

O 50χρονος κροίσος έκανε μια απλούστατη ανάρτηση στο twitter λογαριασμό του λέγοντας λιτά και απέριτα «Έκανα μία προσφορά».

Δείτε την ανάρτησή του:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS