ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έλληνας ο νέος... αντίπαλος του James Bond

Είναι ο πλέον σκληρός Έλληνας του Hollywood όπου και θα τα βάλει με τον Τζέιμς Μποντ στη νέα κινηματογραφική περιπέτεια του θρυλικού πράκτορα που ετοιμάζεται από το Βρετανό σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα σύμφνωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, είναι επαγγελματίας παλαιστής αλλά και ο νέος σκληρός πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Τζέιμς Μπόντ, ή αλλιώς Bond24.

Γεννημένος το 1969 στην Αμερική, ο Ντέιβ μοιράζει την καταγωγή του ανάμεσα σε δύο χώρες, την Ελλάδα από την πλευρά της μητέρας του και τις Φιλιππίνες από τον πατέρα του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την ελληνική καταγωγή του εκφράζοντας μάλιστα δημοσίως την επιθυμία του να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με ελληνικά θέματα.

''Μακάρι να έπαιρνα μέρος στην ταινία ''Ηρακλής'' ή σε κάποια ρομαντική κωμωδία, βασισμένη στην Ελλάδα, όπως το ''Γάμος αλά ελληνικά'' δήλωσε στο Greek Reporter.

''Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να επισκεφτώ την Ελλάδα και να εξερευνήσω τη χώρα. Νιώθω περήφανος που είμαι μισός Έλληνας και πιστεύω ότι όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο Ελληνας δείχνω''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση