ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Η Ellen DeGeneres σου φερόταν σαν να ήσουν ένα τίποτα...Σε βασάνιζε»

Τι αποκαλύπτει οικιακή βοηθός της παρουσιάστριας

Τα χτυπήματα για την Ellen DeGeneres έρχονται από παντού. Μετά τους εργαζομένους στο show της τώρα έρχονται στο φως καταγγελίες από άτομα υπαλλήλους της οικίας της οι οποίοι περιγράφουν την εργασία τους στο σπίτι με στρατόπεδο.

Μια πρώην υπάλληλος της Ellen μιλώντας στην Daily Mail αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο μεταχειριζόταν τα άτομα που εργάζονταν στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και ότι της άρεσε να απολύει κόσμο συνεχώς. 

Όπως αναφέρει καθημερινά οι εργαζόμενοι λάμβαναν μια λίστα με όσα μικρά λάθη είχαν κάνει μέσα στην μέρα. «Μπορεί να υπήρχαν 20 με 30 παρατηρήσεις κάθε μέρα. Μιλάμε ακόμη και για τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως μια αλατιέρα που μπορεί να μην ήταν στην θέση της ή ένα αναμμένο φως. Ήθελε να καθαρίζεται σχολαστικά κάθε μέρα η καφετιέρα γιατί διαμαρτυρόταν ότι υπήρχε πολύ λίγος ή πολύς αφρός στο latte της».

Όσο τα λάθη μειώνονταν εκείνη έστηνε παγίδες στο προσωπικό τοποθετώντας σπίρτα σε διάφορα μέρη του σπιτιού. «Το προσωπικό γινόταν όλο και καλύτερο και έκανε όλο και λιγότερα λάθη, αλλά η Ellen δεν μπορούσε να το αντέξει αυτό και έστηνε παγίδες» λέει η πρώην βοηθός. «Άφηνε σπίρτα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, πίσω από τις πόρτες των ντουλαπιών, κάτω από τα μαξιλάρια ή στα βιβλία για να δει εάν το προσωπικό καθαρίζει και τακτοποιεί τα πράγματα. Μια μέρα το προσωπικό βρήκε 8 σπίρτα, όλα σε περίεργα μέρη. Το υπόλοιπο της ημέρας, έγινε μάχη για να τα βρουν όλα προτού επιστρέψει σπίτι και απολύσει κάποιον».

H οικιακή βοηθός αναφέρει ότι θεωρούσε την Ellen τον ήρωά της όμως πριν πιάσει δουλειά στο σπίτι της πολλοί την είχαν προειδοποιήσει για το τι θα αντιμετώπιζε εκεί. «Η Ellen ήταν ο ήρωάς μου. Νόμιζα ότι ήταν ένα καταπληκτικό άτομο. Αλλά προτού δεχθώ την θέση, κάποιοι με είχαν προειδοποιήσει να μην το κάνω. Μου είχαν πει ότι άλλαζε συχνά διαθέσεις και πως έπρεπε να περνάω όσο το δυνατόν απαρατήρητη, να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερη άμεση επαφή με την Έλεν. Μου είχαν περιγράψει την δουλειά ως στρατόπεδο. Όταν πέρασα από συνέντευξη από την Έλεν και την Πορτία, ένιωσα πολύ καλύτερα για την δουλειά. Ήταν και οι δύο πολύ γοητευτικές, αστείες και πολύ αγαπητές. Ήμουν λίγο αγχωμένη αλλά ήταν μια καλοπληρωμένη δουλειά».

Ωστόσο δεν άργησε να αντιληφθεί τι πραγματικά γινόταν στο σπίτι αφού η συμπεριφορά της Ellen ήταν πραγματικά άσχημη. Την χαρακτηρίζει αγενής και ψυχαναγκαστική ενώ τονίζει ότι τους φερόταν σαν να ήταν ένα τίποτα.

«Μερικές φορές μας ούρλιαζε αλλά το πιο σημαντικό ήταν ο απίστευτα υποτιμητικός τόνος που χρησιμοποιούσε. Σου φερόταν σαν να ήσουν ένα τίποτα. Σε βασάνιζε κι εσύ απλά καθόσουν εκεί και τα άκουγες επειδή πληρωνόσουν. Η Ellen DeGeneres ήταν το χειρότερο άτομο που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Παίρνει ευχαρίστηση με το να απολύει ανθρώπους».

Τέλος η πρώην βοηθός αναφέρει ότι μισούσε κυριολεκτικά την ζωή της όσο εργαζόταν για την γνωστή παρουσιάστρια μέχρι που απολύθηκε.

«Ποτέ δεν έκλαψα μπροστά τους, αλλά ήμουν πάντα αγχωμένη και στα πρόθυρα του κλάματος. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι μου μερικές φορές και να σκέφτομαι ότι μισούσα την ζωή μου. Αναγκάζεσαι να ‘καταπιείς’ πολλά πράγματα γιατί μια απόλυση δεν φαίνεται καλή στο βιογραφικό σου, αλλά όλοι στο Hollywood ξέρουν τι συμβαίνει εκεί. Μπορεί να έχασα τα χρήματα που έπαιρνα από εκεί, αλλά ένιωσα ένα αίσθημα ανακούφισης που δε θα χρειαζόταν να επιστρέψω ξανά εκεί».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X