ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι, λευκό πουκάμισο και mules

Ελίνα Θεοδότου & Μαρίνα Βερνίκου στην συναυλία του Robbie Williams

Δείτε τι φόρεσε η γνωστή κύπρια σοσιαλιτέ για να παρακολουθήσει τον γνωστό Βρετανό τραγουδιστή στο Καλλιμάρμαρο.

Ριάνα Στυλιανού

Η συναυλία του Robbie Williams στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2025, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του «Britpop Tour». Ο Βρετανός σταρ ενθουσίασε το κοινό με μια εκρηκτική παράσταση, γεμάτη ενέργεια, εντυπωσιακά visuals, lasers και χορευτές, ενώ δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, όπως όταν αφιέρωσε το «Angels» στους Έλληνες θαυμαστές του.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Μεταξύ του κοινού ξεχώρισαν γνωστά πρόσωπα, ανάμεσά τους η Κυπριακή επιχειρηματίας Ελίνα Θεοδότου, η socialite Μαρίνα Βερνίκος και η ενδυματολόγος / content creator Χρυσάνθη Κουρούπη. Μέσα από στιγμιότυπα που κοινοποίησαν στα social media, οι τρεις γυναίκες εμφανίστηκαν κομψές, χαμογελαστές και απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα της συναυλίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει Καλλιμάρμαρο ΚαλμααροπαναθηντίκίΣαδο Παναθηναϊκό Σταδιο @hereccomes @marinavernicos avernicos

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Για την περίσταση, η Ελίνα Θεοδότου επέλεξε ένα άνετο αλλά ταυτόχρονα πολύ στυλάτο look, ακολουθώντας ένα από τα κορυφαία trends της σεζόν: το καρό. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε μαύρο κολάν με western ankle boots, ένα denim πουκάμισο και ένα μακρύ καρό πανωφόρι-πουκάμισο, δεμένο στη μέση, προσδίδοντας casual αλλά κομψή νότα. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μια τσάντα χιαστί, ιδανική επιλογή για συναυλίες ή μέρη με πολύ κόσμο, συνδυάζοντας πρακτικότητα και στυλ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παλτό, μπότες και κείμενο που λέει Goddess Gelinatheodotoureadyfol ready for Robbie

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση