ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ελευθερία Ελευθερίου: «Στην Eurovision δεν υπήρχε οικονομική υποστήριξη»

Η γλυκιά Ελευθερία, τώρα που πλησιάζει η μεγάλη ημέρα του 58ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, κάνει τον απολογισμό της για την περσινή εμφάνιση και παραδέχεται ότι υπήρχαν αρκετές δυσκολίες. Σε συνέντευξή της η Κύπρια τραγουδίστρια (και ηθοποιός) δήλωσε ότι αν και ο διαγωνισμός της πρόσφερε πολλά θετικά στοιχεία, υπήρξαν στιγμές που ένοιωθε όλο το βάρος της ευθύνης επάνω της.

«Η συμμετοχή μου μου άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα άλλαζα κάποια πράγματα , αλλά δεν είμαι πικραμένη. Μόνο κερδισμένη βγήκα, γι’ αυτό σε κάποια φάση της ζωής μου θα ήθελα να το ξαναζήσω. Για εκείνα τα τρία λεπτά επάνω στην σκηνή αξίζει να περάσεις πολλές δυσκολίες. Είναι απίστευτη η ενέργεια και η αδρεναλίνη που νιώθεις. Η συμμετοχή μου συνέπεσε με το πικ της οικονομικής κρίσης και υπήρξαν φοβερές δυσκολίες με το μπάτζετ, με αποτέλεσμα όλο το «παιχνίδι» να είναι πάνω μου. Εργάστηκα πολύ σκληρά για να είναι σωστή η εμφάνισή μου, τα χορευτικά, η φωνή μου. Δεν υπήρχε οικονομική υποστήριξη κι αυτό μας επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε η Ελευθερία σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όσο για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας είπε: «Και τα τέσσερα τραγούδια ήταν εξαιρετικά, όμως δεν μπορώ να κρύψω την συμπάθειά μου για το "Alcohol is free". Εξαρχής προτιμούσα το τραγούδι των Koza Mostra και του Αγάθωνα γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε στείλει μέχρι σήμερα στην Eurovision».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X