ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έλενα Χριστοφή: «Τον αδερφό μου τον χάσαμε σε αυτοκινητικό δυστύχημα»

To πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με θάρρος

newsroom must

Η πετυχημένη ηθοποιός, παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη η οποία προβλήθηκε χθες Πέμπτη 3 Μαρτίου, στην κάμερα της απογευματινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha,«Με Αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της μίλησε για τον χαμό του αδελφού της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, την καριέρα της αλλά και την ηρωϊδα μητέρα της.

«Εγώ δεν μπορώ να ζω για τους άλλους, έχουμε όλοι έναν εαυτό που πρέπει να φροντίζουμε… Είχα πάντα αγάπη για τον εαυτό μου, γι’ αυτό και απέφυγα πολλές κακοτοπιές… Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που ήταν πολύ εύκολο να ξεφύγω… Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο οι γονείς μου ήταν νέοι άνθρωποι με τρία παιδιά… Θυμάμαι να φεύγουμε στην πρώτη εισβολή με την γιαγιά μου και την μάνα μου… Θυμάμαι ότι ήμουν μόνο τεσσάρων χρόνων. Παίζαμε ένα παιχνίδι, φανταζόμαστε ότι τα στάχυα ήταν οι Τούρκοι και τα χτυπούσαμε με μαγκούρες να ξορκίσουμε το κακό. Θυμάμαι ότι παίζαμε παιχνίδια για να ξορκίσουμε το φόβο. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού μου, επέστρεψα στην Κύπρο και έμεινα… Τον αδερφό μου τον χάσαμε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Είχα πολύ έντονη ζωή και τρέλα».

Από μικρή ηλικία είχε το σημάδι όταν στην μετέπειτα πορεία της ζωής της θα ακολουθούσε το δρόμο της υποκριτικής. «Νιώθω ότι γεννήθηκα για να κάνω θέατρο… Ήμουν πολύ ξεκάθαρη στο τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου από την ηλικία των πέντε ετών… Ευλογήθηκα να έχω την στήριξη της οικογένειας μου ενώ το περιβάλλον μου με κορόιδευε… Δεν ήθελα κανένας να κοροϊδέψει το όνειρο μου… Αυτό που με γλύτωσε στην Αθηνά, ήταν το νεαρό της ηλικίας μου».

H γνωστή ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με θάρρος αλλά και για την μητέρα της, Ανδρονίκη η οποία κατάγεται από τον Αγιο Γεώργιο Κερύνειας και για την ίδια αποτελεί πρότυπο μάνας.

«Ξαφνικά βρέθηκα να έχω ένα κουβάρι στην περιοχή της κοιλιάς… Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ότι ήταν καλοήθης όγκος, δεν ξέραμε τι ήταν… Τον θάνατο του αδερφού μου τον βίωσα μέσα από τα μάτια της μάνας μου… Πως μπορεί αυτή η γυναίκα, η μάνα μου, να μην είναι για μένα το πρότυπο μου, ο ήρωας μου, το παράδειγμα ζωής μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS