ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Έλενα Παπαρίζου: Έρχεται στα Τράπεζα Κύπρου Man Of The Year Awards

Με την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου θα διασκεδάσουν οι καλεσμένοι

Μαρία Σάββα

Σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο The Royal Hall στη Λευκωσία για 22ή χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards.

Την διασκέδαση της βραδιάς θα αναλάβει η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, τραγουδώντας όλες της επιτυχίες της από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος εδώ και 22 χρόνια αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων. Οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση