ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το μυστικό της ισπανικής βασιλικής οικογένειας για το κρυφό παιδί

Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της ισπανικής βασιλικής οικογένειας το εξώγαμο παιδί του βασιλιά

Μαρία Καραμάνου

Ο Ισπανός βασιλιάς Juan Carlos λέγεται ότι απέκτησε μια τέταρτη κόρη από εξωσυζυγική σχέση. Ένα νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι σπάει τα μυστικά και αποκαλύπτει αυτά που θέλει να κρλυψει η ισπανική βασιλική αυλή. Όταν ο Juan Carlos έφυγε από την Ισπανία μετά από μια γρήγορη, αλλά αμφιλεγόμενη επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα, η βασιλική οικογένεια ήταν ανακουφισμένη που δεν υπήρξαν καθόλου επεισόδια, ωστόσο, δεν ήξεραν για την ύπαρξη του νέου σκανδάλου που θα έφερνε για μία ακόμη φορά τη βασιλική αυλή υπόλογη. 

Παρά το γεγονός ότι ο βασιλιάς βρίσκεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το παλάτι Zarzuela και το νέο του σπίτι είναι στο Άμπου Ντάμπι, ο Juan Carlos κατάφερε να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της προσοχής. Ένα επερχόμενο βιβλίο δύο ερευνητών δημοσιογράφων ισχυρίζεται ότι ο επίτιμος βασιλιάς απέκτησε ένα τέταρτο παιδί μετά την πριγκίπισσα Elena, την πριγκίπισσα Christina και τον βασιλιά Felipe. Η τέταρτη κόρη φαίνεται να ονομάζεται Alejandra. 

Οι δημοσιογράφοι José María Olmo και David Fernández από την εφημερίδα El Confidencial λένε ότι η Alejandra γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ή στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και ότι η μητέρα της είναι μέλος της αριστοκρατίας της Ισπανίας. Η μητέρα της Alejandra, φαίνεται να γνώρισε τον πρώην βασιλιά όταν ήταν πολύ νεότερη, μέσα από κοινούς φίλους αφού μοιραζόταν το πάθος του για το κυνήγι.

Από την πλευρά του, ο Juan Carlos έχει αρνηθεί τον ισχυρισμό, λέγοντας, 'Δεν είναι αλήθεια ότι έχω κόρη'.

Τι γνωρίζουμε για την Alejandra;

Η υποτιθέμενη μικρότερη κόρη του επίτιμου βασιλιά γεννήθηκε χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν ο πατέρας της, ισχυρίζονται οι Olmo και Fernández. Το νέο βιβλίο λέει ότι όταν η Alejandra ανακάλυψε ποιος ήταν ο πατέρας της, θέλησε να κρατήσει απόσταση από το βασιλικό σπίτι, αλλά με τα χρόνια ο Juan Carlos δέθηκε περισσότερο με την κόρη του, πλημμυρίζοντας την με εκδηλώσεις στοργής και δώρα.

Παρά την αρχική μυστικότητα, ο πρώην βασιλιάς αναγνώρισε την Alejandra και πλήρωσε τη διατροφή της. Λέγεται επίσης ότι ήταν περήφανος για την εξυπνάδα της και συνήθιζε να μιλά για αυτή σε φίλους και συγγενείς. Μέσα στην ισπανική βασιλική αυλή, η ύπαρξη της Alejandra λέγεται ότι ήταν ανοιχτό μυστικό. Το εκρηκτικό νέο βιβλίο των δημοσιογράφων Olmo και Fernández λέγεται ότι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του Juan Carlos ήταν ότι πριν μάθει κανείς για την Alejandra, ο γιος του Felipe να τη συναντούσε τυχαία και να άρχιζε να βγαίνει χωρίς να γνωρίζει ότι έχουν οικογενειακούς δεσμούς, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Οι δημοσιογράφοι λένε ότι η εκδοχή τους για την ιστορία έχει επιβεβαιωθεί από μία πρώην κοπέλα του βασιλιά και έναν επιχειρηματία που ήταν κοντά στον πρώην μονάρχη, και οι δύο ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη σχέση του με την κόρη του.

Τι ισχυρίζονται τα ισπανικά μέσα;

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να υποδείξουν την Alejandra de Rojas, κόρη της κόμισσας Charo Palacios, ως πιθανή κόρη του Juan Carlos. Με μία πρώτη ματιά, πολλές λεπτομέρειες της ζωής της ταιριάζουν με τις αποκαλύψεις του νέου βιβλίου. Η Alejandra είναι ξανθιά, ψηλή και όμορφη, έχει εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας και υπήρξε μοντέλο σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Η μητέρα της, Charo, συνήθιζε να συναντά τον βασιλιά κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Sanxenxo, στη βόρεια Ισπανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Juan Carlos  |  royal family  |  scandal  |  news  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση