ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Eκατοντάδες αγωγές στον Travis Scott για την πολύνεκρη τραγωδία στο Astroworld

10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος την πρώτη βραδιά του Astroworld στο Χιούστον, τον περασμένο Νοέμβριο

Εκατοντάδες αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον του Travis Scott  και της Live Nation για την τραγωδία στο Φεστιβάλ Astroworld προχωρούν ως μία υπόθεση.

Μετά από πρόταση τόσο από τα θύματα όσο και από τους διοργανωτές του Μουσικού Φεστιβάλ προς το δικαστικό συμβούλιο του Τέξας να συγχωνευθούν περισσότερες από 380 ξεχωριστές αγωγές που επιδιώκουν να εκπροσωπήσουν σχεδόν 2.800 φερόμενα θύματα, επιβεβαιώθηκε τώρα ότι ένας μόνος δικαστής θα επιβλέπει όλες τις προδικαστικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με το Billboard, η πρόταση θα επιτρέψει σε έναν μόνο δικαστή να συντονίσει τις υποθέσεις για να απλοποιήσει περίπλοκες προδικαστικές διαδικασίες όπως η εύρεση και παράδοση αποδεικτικών στοιχείων. Θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει τη διαπραγμάτευση μιας ενιαίας διευθέτησης για την επίλυση όλων των υποθέσεων.

Στην πρόταση συμφωνούν και οι δύο πλευρές.

Εν τω μεταξύ, ένας νέος ιστότοπος δημιουργήθηκε πρόσφατα από το FBI, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ, το οποίο ζητά από τους θαμώνες που ήταν παρόντες στο Φεστιβάλ Astroworld να υποβάλουν φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιστότοπος - fbi.gov/astroworld - τέθηκε σε λειτουργία σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος την πρώτη βραδιά του Astroworld στο Χιούστον, τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στη σκηνή ήταν ο Travis Scott.

Σε μία άλλη εξέλιξη, θαυμαστές του Αμερικανού ράπερ που  ξεκίνησαν εκστρατεία με ψήφισμα στο Change.org ζητώντας να προστεθεί ο Travis Scott στη σύνθεση του Coachella φέρονται να παραποίησαν πάνω από 60.000 υπογραφές.

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσε πάνω από 70.000 υπογραφές σε μόλις τρεις ημέρες. Ωστόσο, μέσα σε μια νύχτα, οι αριθμοί έπεσαν από 70.000 σε λιγότερο από 5.000. Σύμφωνα με αναφορές, το Change.org έχει πλέον αφαιρέσει το ψήφισμα αφού οι μηχανικοί πληροφορικής του εντόπισαν «δόλια δραστηριότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση