ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ειρήνη Καζαριάν: Το μονόπετρο που προδίδει τον αρραβώνα της

Οι εικόνες που αποκαλύπτουν πως το γνωστό μοντέλο είπε το μεγάλο ''ναι''

newsroom must

Η νικήτρια του πρώτου Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής και κυπριακής showbiz. Η ίδια, μετά την μεγάλη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων, φαίνεται να απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Αν και το νεαρό μοντέλο προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, ο έρωτας δεν κρύβεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Noune Eirini Kazarian (@nounekazaryan)

Τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της, ο Ιωσήφ Ψωμάς, ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού δηλώνουν full in love μέσα από τις αναρτήσεις τους και αποδεικνύουν πόσο ταιριαστοί είναι.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Ειρήνη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες... στις οποίες εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε πως το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα και η Ειρήνη είπε το μεγάλο "ναι".

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, η Ειρήνη φοράει μονόπετρο και παρόλο που δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τον αρραβώνα της με τον γοητευτικό Κύπριο, είναι μάλλον ολοφάνερο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Noune Eirini Kazarian (@nounekazaryan)

Παράλληλα και με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς η Ειρήνη ανήρτησε ένα στιγμιότυπο με τον άντρα της ζωής της και έγραψε: "Hug for a lifetime", δηλαδή "Αγκαλιασμένοι για πάντα" - γεγονός που επίσης αποδεικνύει το αυτονόητο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση