ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Είναι τελικά «ο Kanye αυτός που θέλει απεγνωσμένα να χωρίσει την Kim»;

Tα προβλήματα στο γάμο της με τον Kanye West προσεχώς στη μικρή οθόνη

newsroom must

Μπορεί τα προβλήματα μεταξύ της Kim Kardashian και του Kanye West να γνωστοποιήθηκαν με την απόφασή του τραγουδιστή να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο κανένας μας δεν περίμενε πως το άλλοτε τόσο αγαπημένο ζευγάρι θα χώριζε σύντομα. Κι όμως, οι δυό τους, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ζουν ήδη χωριστά και διαπραγματεύονται τους όρους του διαζυγίου τους. Και ενώ ο χωρισμός τους αποτελεί Νο1 θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο , κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα ακούγονται. Μέχρι εδώ, όλα γνωστά. Να που όμως ήρθε στην επιφάνεια μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν περιμέναμε! Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον, "ο Kanye προσπαθεί εδώ και χρόνια να χωρίσει την Kim... και εκείνη, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον γάμο τους πηγαίνοντας σε συμβούλους". Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει κουρασμένος από τη μητέρα της Kim , Kris. που «ανακατεύεται» σε όλες της τις αποφάσεις.

Αν και η αλήθεια κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει, οι νέες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να τερματίζει τις συνεδρίες με τον σύμβουλο γάμου τους και να απέχει ελάχιστο από την υπογραφή του διαζυγίου του.

Και ενώ αποκαλύπτονται όλα αυτά, μαθαίνουμε ακόμη πως τα προβλήματα στο γάμο της με τον Kanye West θα γίνουν γνωστά μέσω της μικρής οθόνης...αφού η τηλεπερσόνα σκοπεύει να τα συζητήσει on air. Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ "Οι Kardashians έχουν σκοπό να αποχωρήσουν κάνοντας θόρυβο. Έχουν γίνει γυρίσματα με την Kim να συζητάει για τα προβλήματα στο γάμο της. Αλλά όσοι “εμπλέκονται” σε αυτά, έχουν υπογράψει σχετική συμφωνία τήρησης απορρήτου, γιατί το φινάλε θα προβληθεί προς το τέλος του 2021".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση