ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Είναι επίσημο: H Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο Mega

Tο MEGA ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία τους

Είναι πλέον επίσημο η Ελένη της καρδιάς μας επιστρέφει σε τηλεοπτικέ εκπομπή στο πρώτο της κανάλι, το Mega Ελλάδος. Η ανακοίνωση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 08/04/21.

Δεν άντεξε πολύ η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια να μείνει μακριά από τα φώτα και την επικοινωνία με τους τηλεθεατές της. Έδωσε τέλος στην παραφιλολογία των ημερών με την ανακοίνωση από το πλέον κανάλι της.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του Mega

«Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση