ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Είναι επίσημο: Ο οίκος Versace εξαγοράστηκε από τον Michael Kors

Oι φήμες των προηγούμενων ημερών επαληθεύονται, αφού επίσημα πλέον ο οίκος Versace εξαγοράστηκε από τον Michael Kors για δύο δισεκατομμύρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Corriere della Sera, η Donatella Versace, αδελφή του ιδρυτή του οίκου, Gianni Versace, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομίλου που εδρεύει στο Μιλάνο, συγκάλεσε συνεδρίαση του προσωπικού για την επίσημη ανακοίνωση.

Nα σημειώσουμε ότι ο αμερικανικός όμιλος ιδιωτών επενδυτών Blackstone αγόρασε το 20% των μετοχών του οίκου το 2014 για να χρηματοδοτήσει την υπερπόντια επέκταση του ομίλου, ενώ η οικογένεια Versace διατηρεί το υπόλοιπο μερίδιο μετοχών της εταιρίας. Το 2017 ο Michael Kors αγόρασε τον οίκο Jimmy Choo για 1.2 δισ.

Όλα αυτά μετά τα πηγαδάκια που έλεγαν πως τον τελευταίο καιρό η Donatella έκανε προσπάθειες για να ανεβάσει τις μετοχές του οίκου για να μπορεί να πωληθεί σε πολύ υψηλό κόστος. Η ίδια παραμένει στο creative κομμάτι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Michael Kors, στόχος είναι να καταφέρει ο οίκος να φτάσει τα 2 δισ. κέρδη κάθε χρόνο. Η Donatella Versace με επίσημη ανακοίνωσή της είπε: «Το πάθος μου δεν ήταν ποτέ πιο έντονο. Είναι η πιο σωστή στιγμή για δημιουργία και αλλαγές και για να μεγαλώσει η εταιρεία».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Versace  |  Michael Kors  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση