ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Εικόνες σοκ και σκληρό μήνυμα στο Προεδρικό

Λευκωσία: Εκδήλωση διαμαρτυρίας και δυνατό μήνυμα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο χθες το απόγευμα από ομάδες ζωόφιλων.

Μήνυμα: Όχι στις κακοποιήσεις και στις εγκαταλείψεις ζώων. Αφορμή για την κινητοποίηση η πρόσφατη εγκατάλειψη 17 σκύλων, οι οποίοι αφέθηκαν να πεθάνουν από ασιτία από τον ιδιοκτήτη υποστατικού φύλαξης σκύλων.

Επίσης το απανωτό μαχαίρωμα σκύλου από άλλο άτομο και οι καθημερινές εγκαταλείψεις νεογέννητων γάτων και σκύλων από ασυνείδητους έχουν φθάσει στο αποκορύφωμα.

Οι ζωόφιλοι υποστηρίζουν ανοιχτά ότι η κυπριακή κυβέρνηση μπροστά σε αυτήν την κατάσταση είναι παντελώς αδιάφορη.

«Ο αρμόδιος υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ν. Κουγιάλης, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, αλλά έρχεται να προσθέσει και άλλα δεινά στον τόπο, δίνοντας άδεια για εισαγωγή ελεφάντων, κροκοδείλων, δελφινιών και άλλων εξωτικών ζώων, για να κρατούνται σε κλουβιά σε ζωολογικούς κήπους και πάρκα με σκοπό να κερδοσκοπούν διάφοροι επιχειρηματίες», λένε χαρακτηριστικά.

Με την κινητοποίηση ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων κακοποιούν ή εγκαταλείπουν ζώα, την εφαρμογή προγραμμάτων δωρεάν στείρωσης αδέσποτων, τη δημιουργία Αστυνομίας Προστασίας Ζώων και τη δημιουργία Υπηρεσίας Ελέγχου και Προστασίας Ζώων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση