ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έγινε ο νέος δισεκατομμυριούχος χάρη στον κορωνοϊό

Oι μετοχές της εταιρία αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά 143%

Από τότε που μείναμε σπίτι πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι και πρέπει να παρευρίσκονται σε meeting.
Εκτός από το κλασσικό Skype ένα νέο application έχει κάνει την εμφάνισή του και κατάφερε μέσα από τον κορωνοϊό να γεννήσει έναν νέο δισεκατομμυριούχο.

Το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου 3 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν το Zoom στο κινητό τους για πρώτη φορά. Αριθμός ρεκόρ για την εταιρία που από τον Απρίλιου του 2019 ανέβασε των αριθμό των downloads στα 59 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Forbes βρέθηκε στην πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών στο App Store ξεπερνώντας την Google, το WhatsApp και το λατρεμένο σε πολλούς TikTok. Έφτασε τους 200 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες την πρώτη Απριλίου.

Ενοείτε ότι οι μετοχές της εταιρία αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά 143% από την IPO και 44% τον περασμένο μήνα, όταν ο δείκτης S & P 500 μειώθηκε κατά 11%, κερδίζοντας στην εταιρεία ένα ανώτατο όριο αγοράς 42 δισ. Δολαρίων και καθαρή αξία 5,5 δισ.

Και κάπως έτσι ο ιδρυτής της εταιρίας Zoom, Eric Yuan έγινε ένας από τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες κερδίζοντας επάξια μια θέση στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους στο Forbes


Facebook: Eric Yuan

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X