ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ed Sheeran: Το νέο του video clip γυρίστηκε στην εμπόλεμη Ουκρανία

Ο Ed Sheeran μαζί με τους Antytila ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις με σκοπό να δημιουργήσουν νεό τραγούδι για την εμπόλεμη Ουκρανία

Γιώργος Γκαρακλίδης

Πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές απέκτησε μέσα σε λίγες μόνο μέρες το νέο τραγούδι του Ed Sheeran και του Ουκρανικού συγκροτήματος Antytila το οποίο δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα του YouTube στις 2 Μαΐου και μετράει τεράστια αποδοχή κι επιτυχία ήδη από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του. 

Το συγκρότημα Antytila είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα της Ουκρανίας ενώ τα μέλη του κλήθηκαν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί εδώ και τρεις μήνες σχεδόν. Το συγκρότημα λοιπόν συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης μουσικό, τραγουδιστή και καλλιτέχνη Ed Sheeran για τη δημιουργία ενός νέου τραγουδιού που ηχογραφήθηκε και γυρίστηκε στα εδάφη της εμπόλεμης Ουκρανίας και συγκεκριμένα στη μέση των δρόμων στο μέτωπο του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας μετά το Κίεβο. 

Όπως αναφέρθηκε από τα μέλη του συγκροτήματος, οι στίχοι δημιουργήθηκαν όσο βρίσκονταν σε υπηρεσία και πολεμούσαν σε πόλη δυτικά του Κιέβου η οποία καταλήφθηκε από τους Ρώσους και στη συνέχεια κατέλαβαν ξανά οι Ουκρανοί, εν τέλει. Μάλιστα, μέρος των εσόδων από το τραγούδι θα πάει σε όλους τους πολίτες της Ουκρανίας που βρέθηκαν σε δυσμενείς συνθήκες και των οποίων οι ανάγκες αυξάνονται μέρα με τη μέρα. 

Ο ίδιος ο Ed Sheeran δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του προς τον Ουκρανικό λαό και με τον τρόπο του ενώ η συνεργασία έδειξε να «έδεσε» μεταξύ όλων των καλλιτεχνών και των ομάδων τους. 

Ακούστε και δείτε το video clip του νέου τραγουδιού των Antytilas και Ed Sheeran που μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS