ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Δυστάρεστα νέα για πρωταγωνιστή της σειράς Friends

Η απουσία από το reunion.

newsroom must

Με το reunion επεισόδιο των Friends να προβάλλεται ανά το παγκόσμιο, και να ικανοποιεί στην ολότητά τους fans της σειράς που ανέμεναν 17 χρόνια για την επαναφορά του, υπήρξε και μια μεγάλη απουσία. Αυτή του τηλεοπτικού Gunther, James Michael Tyler, ακόμη και αν ο ηθοποιός εμφανίστηκε διαδικτυακά στην παρέα.

Ο ίδιος, σκορπώντας μεγάλη θλίψη ανάμεσα στο cast αποκάλυψε ότι ο λόγος της απουσίας του είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, και συγκεκριμένα κατονομάζοντας τον καρκίνο του προστάτη. Ο Tyler, διαγνώσθηκε το 2018 με μια καλπάζουσα μορφή της νόσου, που έκανε μετάσταση στα οστά, ενώ σήμερα βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο, εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια.

Όλα αυτά, ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Today’, στην οποία τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη παρέα, βρέθηκαν εκεί διαδικτυακά, λέγοντας «Ήταν αλήθεια γλυκόπικρο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού. Ήταν απόφασή μου να μη συμμετέχω με φυσική παρουσία και να κάνω εμφάνιση μέσω zoom, κυρίως γιατί δεν ήθελα να είμαι ο λόγος στενοχώριας. Δεν ήθελα να είμαι "Και επί τη ευκαιρία, ο Gunther έχει καρκίνο».

Αποκαλύπτοντας ότι, παρ’ όλα αυτά είχε την δυνατότητα να απολαύσει έστω και με αυτό τον τρόπο το πρωταγωνιστικό cast (μέσω διαδικτύου).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hit Entertainment (@hitentertainment)

Με τον ίδιο να εξομολογείται ότι, μετά την διάγνωσή του, ξεκίνησε μια θεραπεία με ορμόνες, που αν και στην αρχή λειτουργούσε μια χαρά, επιτρέποντάς του να επιστρέψει σε μια κανονικότητα, εκ των υστέρων ο καρκίνος δυστυχώς προχώρησε τόσο στα οστά όσο και στην σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραπληγία. Παραδεχόμενος, ότι πραγματοποίησε και κάποιες μεταλλάξεις, κατά την περίοδο του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η εξέλιξή του να είναι ραγδαία.

Καταλήγοντας, αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο μοιράστηκε αυτό το πρόβλημά του, λέγοντας «Αυτός είναι ο μόνος λόγος που βγήκα έτσι ξαφνικά για να ενημερώσω τον κόσμο. Αυτός είναι ο νέος μου ρόλος», με σκοπό να σωθεί έστω και μια ζωή μέσα από την πρόληψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση