ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μενούνος

«Δύο γονείς, δύο νοσοκομεία»

newsroom must

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Μαρία Μενούνος, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, οι γονείς της νόσησαν με κορωνοϊό και η ίδια φαίνεται πολύ ανήσυχη, πράγμα που είναι απολύτως λογικό αν λάβουμε υπόψη πως η μητέρα της, Λίτσα Μενούνος παλεύει αυτό το διάστημα με τον καρκίνο.

Αναλυτικότερα, οι γονείς της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro, βρίσκονται στο πλευρό τους.

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες βιώνω μία δύσκολη κατάσταση. Όπως είπα και στην εκπομπή μου, “Better together with Maria”, οι γονείς μου διαγνώστηκαν με covid-19 στη γιορτή του Thanksgiving. Δύο γονείς, δύο νοσοκομεία... Θα το ξεπεράσουμε με πίστη, πολλή φροντίδα και αγάπη. Έχουμε ακόμη δρόμο αλλά δεν μπορούσα να μείνω άλλο σιωπηλή. Όταν τελειώσει όλο αυτό, θα μοιραστώ όλα όσα έχω κάνει που ελπίζω να σας βοηθήσουν αν βρεθείτε στην ίδια κατάσταση να μείνετε υγιείς και θετικοί. Ο Θεός μου έδωσε μία δύναμη που δεν ήξερα ότι είχα. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση