ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δύο σπίτια του Epstein αξίας 110 εκατ. προς πώληση

Ένα επταόροφο αρχοντικό στη Νέα Υόρκη και ένα παραθαλάσσιο στο Παλμ Μπιτς

newsroom must

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του CNN, δύο σπίτια που ανήκαν στον Jeffrey Epstein και των οποίων η αξία τους ανέρχεται στα 110 εκατομμύρια δολάρια (δηλαδή 93,5 εκατ. ευρώ) βγήκαν σε πώληση. Οι εν λόγω ιδιοκτησίες, αν και εντυπωσιακές, εμπεριέχονται στα δικαστικά έγγραφα ως χώροι που χρησιμοποιούσε ο Epstein για την σεξουαλική κακοποίηση νεαρών γυναικών... οπότε δεν ξέρουμε πόσο εύκολα θα πωληθούν.

Για την ιστορία να πούμε πως πρόκειται για ένα επταώροφο αρχοντικό στη Νέα Υόρκη και ένα παραθαλάσσιο σπίτι στο Παλμ Μπιτς. Όσο αφορά στο σπίτι στην Νέα Υόρκη, το οποίο διαθέτει 40 δωμάτια και 15 μπάνια, προωθείτε ως μια «μοναδική ευκαιρία ζωής για να αποκτήσει κάποιος το μεγαλύτερο σπίτι για οικογένεια στη Νέα Υόρκη» και άνθρωποι από τον χώρο των πωλήσεων ακινήτων αναφέρουν πως το εν λόγω ακίνητο θα αποτελέσει η μεγαλύτερη πώληση αρχοντικού στην ιστορία της Νέας Υόρκης, εάν καταφέρει να φτάσει τελικά στα 88 εκατ. δολάρια.

Η παραθαλάσσια ιδιοκτησία του Epstein στο Παλμ Μπιτσ της Φλόριντα, κοστίζει 21,9 εκατομμύρια δολάρια, είναι πάνω από 1.300 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και επτά και μισό μπάνια με πλήρη θέα σε «πλωτό δρόμο».

Να θυμίσουμε πως ο 66χρονος Epstein αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2019 εν αναμονή της ομοσπονδιακής δίκης στη Νέα Υόρκη, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους δημιουργήθηκε ένα ταμείο αποζημίωσης των θυμάτων για την εκταμίευση χρημάτων στις γυναίκες που φέρονται να κακοποιήθηκαν από τον Epstein, πολλές από τις οποίες ήταν ανήλικες τότε.

Με πληροφορείς από CNN και Lifo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση