ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Δραστικές αλλαγές στον όμιλο Condé Nast - Τέλος η Teen Vogue

Ο όμιλος Condé Nast προχωρά σε δραματικές αλλαγές και στο πλαίσιο των αποφάσεων αυτών σταματά ένα από τα πιο συζητημένα έντυπα που κυκλοφορεί. Σύμφωνα λοιπόν με το WWD  διακόπτεται η κυκλοφορία της έντυπης Teen Vogue.

To γενικότερο σχέδιο του ομίλου περιλαμβάνει περικοπές σε επιπλέον 80 θέσεις εργασίας, που αντιστοιχούν σε μείωση περίπου 2,5% του εργατικού δυναμικού των 3.000 ατόμων. Οι προϋπολογισμοί μεταξύ των τμημάτων αναμένεται επίσης να «κουρευτούν», με όσα περιοδικά και μίντια καταγράφουν τις χειρότερες επιδόσεις να βλέπουν μείωση που φτάνει μέχρι και 20 τοις εκατό. Ως μέρος αυτής της εντολής, o Condé Nast μειώνει τις συχνότητες έκδοσης των περισσότερων τίτλων και θα κλείσει το Teen Vogue σε έντυπη μορφή. Το διάσημο περιοδικό για εφήβους, που εκδιδόταν πέντε φορές το χρόνο,  συνεχίζει μόνο διαδικτυακά.

Οι μηνιαίοι τίτλοι Vanity Fair, Vogue, Wired και το εβδομαδιαίο The New Yorker είναι τα μόνα έντυπα που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν θα επηρεαστούν. Σύμφωνα με πηγές, τα GQ, Glamour, Allure και Architectural Digest θα μειωθούν από 12 εκδόσεις σε 11, το Bon Appétit από 11 σε 10 και τα W και Condé Nast Traveler θα έχουν 8 εκδόσεις από 10.  Αυτός ο τελευταίος γύρος περικοπών έρχεται έπειτα από μια ταραχώδη χρονιά στο Condé Nast το οποίο προχώρησε σε μεγάλη αναδιοργάνωση θέσεων υψηλόβαθμων στελεχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση