ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το sustainable event στη Λευκωσία που πρέπει να πας

Join the movement: Shop sustainably.

Δέσποινα Άσπρου

Oι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη μας είναι ραγδαίες και αυτή την στιγμή, όλοι προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε όσο μπορούμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ως σύνολο το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Η βιομηχανία της μόδας, η οποία σύμφωνα με έρευνες αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας, με αξία που ξεπερνά τα  2,5 τρισ. δολάρια και απασχολεί περισσότερους από 75 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Το ίδιο βέβαια και ο χώρος της εστίασης.

Μέρα με την μέρα, εταιρείες και brands προσπαθούν να προωθήσουν την βιωσιμότητα και ακολουθούν πιο "πράσινες" πρακτικές. Με στόχο την συμβολή στην "βιωσιμότητα της μόδας" και παράλληλα, στην αντιμετώπιση ενός ακόμη μεγάλου προβλήματος που μαστίζει την κοινωνία μας, τα αδέσποτα ζώα που πολλές φορές όχι μόνο δεν έχουν ένα χώρο για να κοιμηθούν, αλλά ούτε και τροφή, διοργανώνεται στο The Boys at Number 5 που βρίσκεται στην Θεμιστοκλή Δέρβη 5Ε στην Λευκωσία, το Σάββατο 9 Απριλίου το φιλανθρωπικό event "Sustaibable Fashion" από τις 3 μ.μ μέχρι και τις 7 μ.μ.

Κατά την διάρκεια του event, όσοι βρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μοναδικά κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές από γνωστά brands, μεταξύ αυτών Prada, Hogan, Miu Miu, Longchamp, Gucci, Missoni, Zara, Topshop, Isabel Marant και Christian Louboutin, ενώ επίσης θα υπάρχουν κομμάτια από το Tiffany Boutique. 

Με κάθε αγορά, μέρος των εσόδων θα δοθεί στον οργανισμό SPDC που βοηθά τους αδέσποτους σκύλους. 

Το να διοργανώνονται ενέργειες σαν και αυτή, είναι τεράστιας σημασίας αφού πέρα από την βοήθεια που μπορεί να δοθεί στα καταφύγια ζώων που αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες ως προς την δράση τους, στέλνετε και το μήνυμα για πιο βιώσιμες καταναλωτικές συνήθειες και sustainable αγορές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση