ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Donald Trump: Νέες αποκαλύψεις για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της Melania

Όσα αποκάλυψε πρώην σωματοφύλακάς του.

newsroom must

Είναι πλέον το θέμα που απασχολεί το όνομα του πρώην Πλανητάρχη, Donald Trump, η κακομεταχείριση που ασκεί στην σύζυγό του Melania, με βάση τα όσα εκμυστηρεύτηκε ο πρώην σωματοφύλακάς του Kevin McKay σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail.

Ο ίδιος είχε προσληφθεί από τον Trump το 2007 και απολύθηκε το 2012 και σε αρχική του δήλωση είχε πει « Νόμιζα ότι ήταν καλός άνθρωπος όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα πως είναι από αυτούς που δεν κρατάνε τον λόγο τους».

Ενώ ο McKay συνεχίζοντας μίλησε και για την πρώτη του επαφή με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε χωρίς να ρωτήσει. Εάν ο Donald Trump της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Melania ανησυχούσε πολύ για τον Donald όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: "Πώς είναι ο Donald; Κοιμάται καλά, τρώει;. Ο Trump ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα» και συνέχισε «Η Melania δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: "Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα”. Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Ακόμη ο πρώην σωματοφύλακας μίλησε και για τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του Trump λέγοντας «Ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος όταν ανακαινίστηκαν τα γραφεία του κτήματος και οι κατασκευαστές είχαν βάλει λάθος παράθυρα. Τον θυμάμαι να λέει: "Ποιος παρήγγειλε αυτά τα παράθυρα;”. Ο οικοδόμος του είπε ότι εκείνος τα είχε παραγγείλει. Και ο Trump τότε του απάντησε: "Δεν πληρώνω γι’ αυτό το χάλι»

Τέλος ο ίδιος μοιράζεται και ένα αστείο περιστατικό από την τότε καθημερινότητά τους «Έβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση