ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δημήτρης Φιλιππίδης: 8 πράγματα που δεν ξέρεις για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε ποια σειρά της ΕΡΤ παίζει ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη;

newsroom must

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι νέος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αναφερόμενος στον γιο του και στην αγάπη που τρέφει προς το θέατρο ο γιος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες». Δείτε στην συνέχεια 8 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για τον Δημήτρη Φιλιππίδη.

1.Ο Δημήτρης Φιλιππίδης γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997
2.Το Ζώδιό του είναι Λέων
3.Είναι γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου
4.Σπούδασε υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο
5.Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργαζόταν στην υποδοχή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ στο μιούζικαλ "Mamma Mia"
6.Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Εγκλημα στο Οριεντ 7.Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρο
8.Συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ "Τα Καλύτερά μας χρόνια"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Filippidis (@mitsos.fil)

Με πληροφορίες από fthis.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση