ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Δικαίωση για τους Sussexes και τις παράνομες drone φωτογραφίες

Το ζευγάρι είπε πως επρόκειτο για εισβολή στην ιδιωτική τους ζωή.

Δέσποινα Άσπρου

Είτε παρακολουθείτε τη νέα ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Αμερική, είτε όχι, αποκλείεται να μην έχετε ακούσει πως πριν από μερικούς μήνες το ζευγάρι κατέθεσε αγωγή στο Los Angeles αφού χρησιμοποιήθηκαν drones για τη λήψη φωτογραφιών του μικρού τους γιου έξω από το σπίτι τους.

Μεταξύ άλλων, η αγωγή ανέφερε πως "οι ενάγοντες έχουν κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μείνουν έξω από το προσκήνιο - εκτός από όσα σχετίζονται με τη δουλειά τους, κάτι το οποίο παραδέχονται ότι αποτελεί είδηση... Οι επίμαχες ωστόσο φωτογραφίες δεν είναι ειδήσεις. Δεν είναι προς το δημόσιο συμφέρον. Είναι παρενόχληση".

Να θυμίσουμε πως οι Sussexes τόνισαν πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτέλεσε εισβολή στην ιδιωτική τους ζωή. Μετά την νίκη των πρώην royals έναντι στο πρακτορείο Χ12, εκπρόσωπος του δεύτερου είπε: "Ζητούμε συγνώμη από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και το γιο τους για την ταλαιπωρία που έχουμε προκαλέσει. Κάναμε λάθος που διανείμαμε αυτές τις φωτογραφίες και δεσμευτήκαμε να μην το κάνουμε ξανά".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The People’s Duchess (@the_peoples_duchess) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση