ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Διαγωνισμός τεμπελιάς: Ξαπλωμένοι για περισσότερες από 800 ώρες

Πόσα ευρώ είναι το χρηματικό έπαθλο

Μαρία Σάββα

Ένας διαγωνισμός τεμπελιάς έλαβε χώρα στο Μαυροβούνιο, προσφέροντας ένα χρηματικό έπαθλο ύψους 1.000 ευρώ σε συμμετέχοντες από διάφορες χώρες. Ο διαγωνισμός αυτός έχει διαρκέσει τα τελευταία 12 χρόνια στην πόλη Μπρέζνα του Μαυροβουνίου, με τους συμμετέχοντες να μην αναλαμβάνουν τίποτα άλλο πέραν του να απλώνονται και να μην ανησυχούν για τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Η διοργανώτρια του διαγωνισμού, Ραντόνια Μπλακότζεβικ, δήλωσε: «Αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί ένα αστείο πείραμα για το στερεότυπο περί τεμπελιάς των Μαυροβουνίων, και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε κάτι πρωτότυπο που δεν έχει γίνει αλλού».

Οι κανόνες του διαγωνισμού είναι απλοί: Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παραμένουν εκτάκτως οριζόντιοι, χωρίς να σηκωθούν ή να καθίσουν, αλλά επιτρέπεται να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα, να διαβάζουν βιβλία και να δέχονται επισκέπτες. Φέτος ωστόσο, υπάρχει μια μικρή αλλαγή στους κανονισμούς, καθώς επιτρέπεται ένα διάλειμμα 15 λεπτών κάθε 8 ώρες. Από τους 21 αρχικούς διαγωνιζόμενους, μόνο τέσσερις παραμένουν στον αγώνα.

Η Λιντίγια Μάρκοβιτς, μια 23χρονη αισθητικός από την πόλη Νικσίκ, δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ εδώ και 800 ώρες. Θα σηκωθώ μόνο όταν βαρεθώ, αλλά δεν γνωρίζω πότε θα συμβεί αυτό». Επίσης, πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανη που αντέχω τόσο πολύ». Η Γκορντάνα Φιλίποβιτς, μια 36χρονη μαγείρισσα από ένα κοντινό χωριό, είπε με χιούμορ: «Ο άντρας μου μου λέει "είσαι σε διακοπές. Ξάπλωσε και απόλαυσέ το"».

Ο Τζόβαν Κρακάνιν, ένας 33χρονος διευθυντής μάρκετινγκ σε ποδοσφαιρικό σύλλογο στο Κρούσεβατς της Σερβίας, συμμετέχει για δεύτερη φορά και εξέφρασε τον λόγο της συμμετοχής του λέγοντας: «Βρίσκομαι εδώ για να δοκιμάσω τα όριά μου και να φτάσω στο τέλος. Ελπίζω να αντλήσω εμπειρία και υπομονή από αυτό για να τα εφαρμόσω στην πραγματική ζωή».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS