ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Δεν θα στοιχίσει η απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά»

Πώς αντέδρασαν οι ηθοποιοί;

Η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη, που συμμετέχει στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον Πλάτανο'', μιλώντας στο περιοδικό ''Λοιπόν'', αποκάλυψε το πώς αντέδρασε το καστ της σειράς στο άκουσμα των καταγγελιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για την αποχώρησή του από την σειρά: 

«Ο Πέτρος ήταν εξαιρετικός σαν “Παρασκευάς”, αλλά τώρα φεύγει, ας πούμε ότι κλείνει ένας κύκλος. Έρχεται ο αδελφός του, που είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Ο Τάσος για να είμαι ειλικρινής θα έμπαινε στο σίριαλ, έτσι και αλλιώς, ως ο αδελφός του, απλώς τώρα δεν θα υπάρχει “Παρασκευάς”.

Δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν αυτό που συνέβη, όμως πάμε παρακάτω. Είναι μια πολύ τρυφερή κωμωδία που έχει εξαιρετικούς επαγγελματίες πίσω από τις κάμερες και πολύ καλούς ηθοποιούς που συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν. Γυρίσαμε… σελίδα, έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν μέσα στα σίριαλ. Καλωσορίζουμε τον Τάσο Χαλκιά στο χωριό μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεργαστώ μαζί του, τον αγαπώ. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός». 

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες και τις πρώτες κινήσεις της ΕΡΤ, όπου προβάλλεται η σειρά: 

«Η ΕΡΤ αντέδρασε πολύ γρήγορα και ζήτησε από τον Πέτρο να φύγει από την σειρά, άλλωστε ήμασταν όλοι πολύ μουδιασμένοι. Έπειτα, ο Πέτρος μπήκε στο νοσοκομείο και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι ψέμα ότι μαζεύτηκαν υπογραφές από ηθοποιούς και στάλθηκαν στην ΕΡΤ»

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση