ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Δεν ήταν απλώς κακοποίηση, κινδύνεψε η ζωή μου»

Όλα όσα είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη για την κακοποίηση που δέχθηκε στα 22 της

Ριάνα Στυλιανού

Η γνωστή ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, όπου μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική σχέση που είχε σε ηλικία 22 ετών, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματα που την κατέκλειναν τότε και πόσο χάλια ήταν η ψυχολογία της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pavlina Voulgaraki (@pavlina__voulgaraki)

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια δήλωσε πως βρέθηκε σε μία κακοποιητική σχέση, κακοποιητική ψυχολογικά αλλά και σωματικά, χαρακτηρίζοντας τον τότε σύντροφό της ως "βαμπίρ" και τοξικό, ενώ υπογράμμισε πως κινδύνευσε η ζωή της όταν του ζήτησε να χωρίσουν.   

"Ήταν κακοποιητική σε ένα ψυχολογικό επίπεδο. Η σχέση ήταν σύντομη. Και όταν αποφάσισα να φύγω έγινε κακοποιητική σωματικά. Κινδύνευσε η ζωή μου. Όταν κατάλαβα ότι αυτό το άτομο δεν κάνει για μένα, τότε του είπα ότι θα φύγω. Έτσι ξεκίνησε να είναι κακοποιητικός ψυχολογικά. Εννοώ τοξικός." είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη στην εν λόγω συνέντευξη.  

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σημείωσε πως από τότε είναι πολύ επιλεκτική όσον αφορά τα άτομα που κάνει dating, ενώ τόνισε πως δεν κάνει σχέσεις αν δεν σιγουρευτεί πως γνωρίζει καλά τον άλλον άνθρωπο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  celebs  |  news  |  νέα  |  ελλάδα  |  κύπρος

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS