ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Όλα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για την Σοφία Μουτίδου

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου.

newsroom must

Με αφορμή την νέα σειρά που ετοιμάζει – «Πεφταστέρι», ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ‘Στην Φωλιά των Κουκου΄ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «άτυπη» κόντρα του με την Σοφία Μουτίδου.

Αρχικά, αναφερόμενος στην νέα του σειρά, αποκάλυψε «Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το πω. Δεν σου φτάνει ο λόγος μου; Θα γίνει επειδή είναι ωραίο. Γιατί το θέλουμε και γιατί μπορώ».

1

Ενώ στην συνέχεια μίλησε και για τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου (είχε αναφερθεί στον Χάρη Ρώμα ως ένα άτομο που λέει ψέματα για αυτήν), λέγοντας «Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτις. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, αλλά εγώ την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση