ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

''Δείπνο με φίλους'': H παρεΐστικη φωτογράφιση της παράστασης του καλοκαιριού

Τέσσερεις πολύ αγαπημένοι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να έρθουν στην Κύπρο για την παράσταση του καλοκαιριού και μάς προσκαλούν σε ένα «Δείπνο με φίλους». Η βραβευμένη με Πούλιτζερ ως καλύτερη θεατρική κωμωδία του 2000, από τον συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις, έρχεται στην Κύπρο τον Ιούλιο σε σκηνοθεσία του δημοφιλούς ηθοποιού και σκηνοθέτη Γρηγόρη Βαλτινού. Το καστ της παράστασης είναι εντυπωσιακό αφού αποτελείται από τέσσερεις αγαπημένους ηθοποιούς.

Με σειρά εμφάνισης πρωταγωνιστούν η Εβελίνα Παπούλια, ο Φάνης Μουρατίδης, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης. Αυτή η παρεΐστικη ατμόσφαιρα κυρίαρχησε και στη φωτογράφιση που έγινε στο στούντιο του έμπειρου φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη στην Αθήνα. Με τις κατευθυντήριες γραμμές που έδινε ο Γρηγόρης Βαλτινός, οι τέσσερεις πρωταγωνιστές φωτογραφήθηκαν σε διάφορες λήψεις ενώ φωτογραφήθηκε και ο ίδιος μαζί τους.

Οι τέσσερεις ηθοποιοί έχουν διάφορους δεσμούς μεταξύ τους που τούς έχουν φέρει τόσο κοντά και γι’ αυτό και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι τόσο φιλική. Η Εβελίνα Παπούλια με την Άννα-Μαρία είναι κολλητές φίλες κι έχουν δουλέψει μαζί στις «Επικίνδυνες σχέσεις». Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης υποδυόταν στο «Μπρούσκο» ένα φλερτ της Εβελίνας, η Άννα-Μαρία με τον Λευτέρη έκαναν πέρυσι μαζί την επιτυχημένη sold-out παράσταση «Νυφικό κρεβάτι» και φυσικά η Άννα Μαρία και ο Φάνης Μουρατίδης είναι ζευγάρι στη ζωή κι έχουν αποκτήσει δυο γιους μαζί.

Η παράσταση στήνεται στην Αθήνα αποκλειστικά για την Κύπρο.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη 2 Ιουλίου στη Σχολή Τυφλών και μετά το «Δείπνο με φίλους» θα ανέβει σε όλη την Κύπρο. Ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός μάς λέει: Ο γάμος δεν είναι «παίξε γέλασε», είναι κατάσταση ζόρικη που εξαρχής απαιτεί ειδικό εξοπλισμό: εκτός από παπά, κουμπάρο και κουφέτα, εκτός από κατσαρόλες και σερβίτσια, πρέπει να έχεις και υπομονή (απεριόριστη) και κατανόηση (κυρίως για τα ακατανόητα) και φρόνηση (σε στιγμές παραφροσύνης) και τόσα άλλα που δεν χρειάζεται να τα αναφέρω, αφού ωραιότατα τα έχουν ταξινομήσει όλα αυτά τα βιβλία-εγχειρίδια του τύπου «πώς να σώσετε τον γάμο σας». Στο «Δείπνο με Φίλους» μην περιμένετε να σάς σερβίρουμε συμβουλές.

Το κοίταγμα στην κλειδαρότρυπα της ζωής των τεσσάρων ηρώων δεν διδάσκει και δεν καθοδηγεί. Ίσως, όμως, γυρίζει τον καθρέφτη στη δική μας ζωή και πίσω από τις ατάκες τους, η Μπεθ, η Κάρεν, ο Τομ και ο Μάρτιν μάς σιγοψιθυρίζουν τις ερωτήσεις: Γιατί παντρεύτηκες; Γιατί χώρισες; Γιατί δεν χώρισες; Υπάρχει δεύτερη ευκαιρία; Μήπως υπάρχει και τρίτη; Την ευτυχία, που όλοι κυνηγάμε, μάς την προσφέρουν ή τη δημιουργούμε μόνοι μας; Πού πήγε η αγάπη μας; Την είδε κανείς; Παρακαλώ ειδοποιήσατε στο κινητό μου 69… Προσφέρεται ως αμοιβή ένα δείπνο… Αυτά τα ερωτήματα με βασανίζουν ακόμα μετά τα δυο πολύ επιτυχημένα ανεβάσματα του έργου στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, το 2000 και το 2013 που μάς χάρισαν τεράστιες επιτυχίες».

Μη χάσετε λοιπόν το ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, τη βραβευμένη κωμωδία που θα είναι η παράσταση του καλοκαιριού.

Από 2 Ιουλίου έως 9 Ιουλίου σε όλη την Κύπρο.

Εισιτήρια στο tickethour.com.cy και σε όλα τα ACS COURRIER. Τηλέφωνο για πληροφορίες 22-472472.

Η μπύρα ΚΕΟ μάς προσκαλεί σε ένα ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.
2 Ιουλίου: Σχολή Τυφλών, Λευκωσία - 3 Ιουλίου: Αρχαίο Ωδείο Πάφου - 4 Ιουλίου: Παττίχειο αμφιθέατρο, Λάρνακα - 5 Ιουλίου Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός - 6 Ιουλίου: δημοτικό αμφιθέατρο Παραλιμνίου - 7 Ιουλίου: δημοτικό αμφιθέατρο Δερύνειας - 8 Ιουλίου: δημοτικό αμφιθέατρο Λακατάμιας - 9 Ιουλίου: δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου.
Μέγας χορηγός: μπύρα ΚΕΟ
Χορηγοί: EUROBANK, ΟΠΑΠ, SALAMIS TOURS, ΔΚ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Υποστηρικτές: CABLENET, MACDONALDS, ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΠΙΠΛΑ ANDREOTTI, DIMCO, ΚΑΠΑΤΑΗΣ ART GALLERY, ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ
Το ταξίδι των πρωταγωνιστών επιμελήθηκε η ORTHODOXOU TRAVEL & TOURS
Τους πρωταγωνιστές οδηγεί το original SUV JEEP RENEGADE
Χορηγοί επικοινωνίας: LOVE FM 100.7, WIZ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση