ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Δανάη Μπάρκα για Μοθωναίο:

Σχετικά με την χρόνια σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν.

newsroom must

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου στην Φαίη Σκορδά, για την χρόνια σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από μέλος της οικογένειας του μέχρι και την ενηλικίωση τους, παραχώρησε μία νέα στο περιοδικό ''ΟΚ'' μιλώντας πιο ανοιχτά για το συμβάν.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: ''Ο άνθρωπος που με κακοποίησε προσπάθησε να απαντήσει μαζί μου αλλά δεν απάντησα. Μετά με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του , μου μίλησε επιθετικά και είπε πως τους έκανα μεγάλο κακό''.

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτοντας πως ξέρει ακόμα πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση, τις οποίες προφανώς δεν μπορούσε να πει σεβόμενη τον Δημήτρη, με τον οπόιο και επικοινώνησε προσωπικά.

«Ο μπαμπάς του Δημήτρη πέρασε και μια περιπέτεια υγείας, αν δεν κάνω λάθος λίγο πριν από τη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδα και στο “Πρωινό”. Ξέρω ότι περνούσαν μια δύσκολη περίοδο και έντονους μήνες και ίσως να συνέβαλε και αυτό να βγάλει από μέσα πράγματα, να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να ανοίξει τον δρόμο και για άλλους ανθρώπους που έχουν πληγωθεί. Και για τους γονείς είναι μάθημα το πόσο δίπλα πρέπει να είναι στα παιδιά.

Μπορώ να σας πω, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχω το δικαίωμα, ότι μιλώντας με τον Δημήτρη, γιατί τον είδα μετά τη συνέντευξη… Έμαθα πως οι λεπτομέρειες και τα υπόλοιπα πράγματα που δεν μπορούσε να πει σε μια συνέντευξη είναι ακόμη πιο σοκαριστικά. Η άρνηση, το πώς αυτοί οι άνθρωποι εθελοτυφλούν ή θεωρούν ότι αυτό είναι φυσιολογικό είναι ασύλληπτο», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση