ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Comme des Garçons συνεργάζεται με Burberry και Gucci για μια εορταστική συλλογή

Η ξεχωριστή συλλογή για τα Χριστούγεννα του Comme des Garcons αφορά αποκλειστικά τη "χωρίς αποκλεισμούς συνύπαρξη και συνεργασία των ανθρώπων" σύμφωνα με τον Adrian Joffe, πρόεδρο της Comme des Garcons International.

Ο Adrian Joffe και η σύζυγος του, ιαπωνικής καταγωγής σχεδιάστρια, Rei Kawakubo που έχτισαν την αυτοκρατορία Comme des Garcons επιστράτευσαν τη μεγαλύτερη λίστα συνεργατών για να βοηθήσουν στη σύλληψη της capsule εορταστικής συλλογής του οίκου: Τον Alessandro Michele του οίκου Gucci, τον Riccardo Tisci του Burberry, καθώς και τους John Galliano, Jean Paul Gaultier, Simone Rocha, Craig Green, Marine Serre, Walter Van Beirendonck και την εταιρεία Stussy.

Απ' όλους ζητήθηκε να προτείνουν ένα εμβληματικό κομμάτι του brand τους για επανέκδοση. Η Rei Kawakubo πρόσθεσε στη συνέχεια τη δική της ερμηνεία στα σχέδια, μετατρέποντας ένα φουλάρι Burberry σε γραβάτα, δημιουργώντας μία τσάντα Gucci εμπνευσμένη από χάρτινη σακούλα και εκσυγχρονίζοντας ένα T-shirt του Maison Margiela για τον αγώνα κατά του AIDS.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS