ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Coldplay: Συγκεντρώθηκαν οι φανς έξω από το ΟΑΚΑ

«Καπελάκι, γυαλάκι κι όλα κομπλέ», είπε θαυμάστρια.

Μαρία Καραμάνου

Η πολυαναμενόμενη ημέρα για τη συναυλία των Coldplay στην Ελλάδα έφτασε, και το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα είναι έτοιμο να μαγέψει το κοινό της Αθήνας απόψε 8 και αύριο 9 Ιουνίου. Το Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) αναμένεται να γεμίσει με χιλιάδες ενθουσιώδεις φαν, έτοιμους να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι πόρτες του σταδίου ανοίγουν στις 17:00, και οι Coldplay αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή λίγο μετά τις 21:00. Ωστόσο, οι πιο πιστοί θαυμαστές του συγκροτήματος έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από το στάδιο από νωρίς το πρωί, δημιουργώντας μεγάλες ουρές αναμονής για να εξασφαλίσουν μια θέση όσο το δυνατόν πιο κοντά στη σκηνή. Οι φαν, εφοδιασμένοι με καπέλα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, τρόφιμα και νερά, περιμένουν υπομονετικά την έναρξη της μεγάλης βραδιάς.

Η ποικιλία των ανθρώπων που περιμένουν στην ουρά είναι εντυπωσιακή. Ρεπόρτερ του «Στούντιο με Θέα» συνάντησε παρέες τόσο Ελλήνων όσο και ταξιδιωτών από άλλες χώρες, όλοι ενωμένοι από την αγάπη τους για το συγκρότημα. Με ενθουσιασμό και χαμόγελα στα πρόσωπά τους, οι φαν συζητούν για τα αγαπημένα τους τραγούδια και τις καλύτερες αναμνήσεις από προηγούμενες συναυλίες.

Η συναυλία αυτή υπόσχεται να είναι ένα μοναδικό γεγονός, γεμάτο με ενέργεια, μουσική και αμέτρητες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των παρευρισκομένων. Οι Coldplay, γνωστοί για τις θεαματικές τους εμφανίσεις, έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο παλιές όσο και νέες επιτυχίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.

Αυτή η συναυλία δεν είναι μόνο μια μουσική εμπειρία, αλλά και μια εκδήλωση γεμάτη μηνύματα για την αγάπη και την προστασία του πλανήτη μας.

Ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για περιβαλλοντικές δράσεις, όπως ο καθαρισμός των ωκεανών, δείχνοντας την ευαισθησία του συγκροτήματος για την προστασία του περιβάλλοντος. Η συναυλία είναι σχεδιασμένη για όλες τις ηλικίες, προσφέροντας μια διδακτική και παράλληλα γεμάτη ενέργεια εμπειρία, που θα μεταδοθεί από τη σκηνή στην αρένα και τις κερκίδες, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους θεατές.

Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν απευθύνει κάλεσμα στο κοινό να αποφύγει τα πλαστικά μπουκαλάκια και να φέρει μαζί του επαναχρησιμοποιούμενα παγούρια, τα οποία θα μπορούν να γεμίζουν σε βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία του σταδίου. Επίσης, προτείνουν στους φαν να χρησιμοποιήσουν το μετρό για τη μεταφορά τους στο στάδιο, αντί για τα αυτοκίνητα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Επιπλέον, συμβουλεύουν το κοινό να αποφύγει τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να φέρει μόνο μικρά τσαντάκια.

Η συναυλία θα είναι πλήρως προσβάσιμη, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για άτομα με αναπηρία. Ιδιαίτερα για τα κωφά και βαρήκοα άτομα, θα προσφέρονται δωρεάν ηλεκτρονικά γιλέκα, που θα τους επιτρέψουν να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση