ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Céline Dion: «Δεν σκέφτομαι μια νέα σχέση ή να ερωτευθώ ξανά»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Celine Dion μίλησε για πρώτη φορά μετά και τον χαμό του άντρα της Rene Anfelil (2016), για την προσωπική της ζωή, στην εκπομπή “Today”.

Η βραβευμένη με πέντε Grammy τραγουδίστρια, αρχικά αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία βλέψη προς το να προχωρήσει σε μία καινούρια σχέση, λέγοντας «Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα” είπε η star για την προοπτική ενός νέου ραντεβού τονίζοντας ότι "αυτή τη στιγμή, η αγάπη είναι τόσο μεγάλη στη ζωή μου, με τα παιδιά μου και με τη ζωή την ίδια. Δεν σκέφτομαι μια νέα σχέση ή να ερωτευθώ ξανά. Πρέπει να πω ότι δεν θα ξανασυμβεί πια; Δεν ξέρω».

Η Celine έχει τρία παιδιά, τον Rene-Charles (20 ετών) και τα 10χρονα δίδυμα Nelson και Eddy, με την ίδια να αναφέρεται στον πρωτότοκό της, «μου είχε δώσει τόσα πολλά και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Βλέπω τα παιδιά μου, τα βλέπω και ζούμε μαζί του. Ακόμα μένουμε μαζί του. Είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, οπότε μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ δυνατή».

Ενώ σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε γράψει για την γιορτή της μητέρας «Ποιος περνά καλύτερα σήμερα, εγώ ή τα παιδιά; Τι προνόμιο το να είσαι μητέρα. Χαρούμενη γιορτή της μητέρας. Απολαύστε την ημέρα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση