ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

Ο πολυσυζητημένος γάμος και οι πρώτες φωτογραφίες.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο φαντασμαγορικός γάμος των δύο νέων έλαβε χώρα στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο κτήμα της οικογένειας της Nikola Peltz στο Palm Beach με ξεχωριστούς καλεσμένους και μια λαμπρή δεξίωση που ακολούθησε. 

Όπως φάνηκε και από τις εικόνες που εξασφαλίστηκαν, ο γιος των Victoria και David Beckham «έλαμπε» από ευτυχία και το ίδιο και η νύφη, Nikola Peltz μόλις αντίκρισαν ο ένας τον άλλο και βέβαια και στη συνέχεια που ακολούθησε όπου ΄έδωσαν το πρώτο τους φιλί με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους των νεονύμφων να βρίσκονται παρόντες και να μοιράζονται τη χαρά των δύο. 

Ο γάμος ήταν λαμπρός απ' όλες τις απόψεις αφού ακόμη και το ηλιοβασίλεμα λειτούργησε υπερ της μεγαλειώδους δεξίωσης η οποία «αγκάλιασε» τη μέρα και την έκανε ακόμη πιο ξεχωριστή όπως επίσης και η παρουσία διαφόρων stars όπως της Eva Longoria, Serena Williams, Gordon Ramsey μεταξύ άλλων.

Λίγο μετά από το λαμπερό event, δεν άργησαν να εμφανιστούν και οι δημοσιεύσεις των μελών της οικογένειας από τον λαμπερό γάμο. Ο Brooyklyn ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στο οποίο τον βλέπουμε με τον πατέρα του και τους αδερφούς του Romeo και Cruz, ενώ η Victoria Beckham δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους νεόνυμφους και καλοσώρησε στην οικογένεια την Nicola. Σχετικά στιγμιότυπα δημοσίευσε και ο David Beckham.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X