ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Boris Johnson: Το τηλεφώνημα στην σύντροφό του μετά την εντατική

«Ο πρωθυπουργός βγήκε το απόγευμα από την εντατική και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο νοσηλείας»

Στην εντατική βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Boris Johnson μετά από τα έντονα συμπτώματα κορωνοϊού που ανέπτυξε. Συγκεκριμένα την Κυριακή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού ανέβασε πυρετό και μετά από ένα 24ωρο μπήκε στην εντατική.
Όπως ενημέρωνε τις τελευταίες ημέρες η Downing Street η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν με αποτέλεσμα χθες Πέμπτη (09/04) να βγει τελικά από την εντατική χωρίς να είναι σίγουρο το πότε θα επιστρέψει στο σπίτι και τα καθήκοντά του.

«Ο πρωθυπουργός βγήκε το απόγευμα από την εντατική και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο νοσηλείας, όπου θα παρακολουθείται στενά κατά την πρώτη φάση της ανάρρωσής του» δήλωσε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, τονίζοντας την εξαιρετικά καλή διάθεσή του.

Σύμφωνα με την Daily Mail με το πρώτο άτομο το οποίο μίλησε ο Boris ήταν η σύντροφός τους Carrie Symonds η οποία είναι έγκυος και χρειάστηκε να μείνει μακριά του αυτό το διάστημα ενώ, σύμφωνα με τα όσα γράφονται οι δύο έχουν να ιδωθούν από τις 27 Μαρτίου όπου έγινε και η τελευταία τους συνάντηση. Σημειώνετε ότι και η Symonds βρέθηκε θετική στο ιό.

Μόλις ο Boris βγήκε από την εντατική η Symonds δημοσίευσε στο twitter ένα ουράνιο τόξο και πολλά χειροκροτήματα, ενώ ο Πρόεδρος της Αμερικής Donald Trump έγραψε «Σπουδαία νέα: Ο πρωθυπουργός Boris Johnson μόλις βγήκε από την εντατική. Καλή ανάρρωση Boris!».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X