ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Boris Johnson: Βγήκε για τελευταία φορά από την πρωθυπουργική κατοικία μαζί με την σύζυγό του

Στην Σκωτία για την επίσημη υποβολή της παραίτησής του ο Βρετανός ηγέτης

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Boris Johnson πέρασε για τελευταία φορά το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας, πριν βρεθεί στην Σκωτία για να υποβάλει επίσημα την παραίτησή του στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Ο Boris Johnson που μόλις πριν από δύο μήνες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί αναμένεται σήμερα, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου να συναντηθεί με τη βασίλισσα στο κτήμα της Balmoral, ώστε να ξεκινήσει η μεταβίβαση της εξουσίας στη Liz Truss.

Τα τελευταία καθήκοντα του πρώην προθυπουργού περιλάμβαναν μια τελευταία επίσημη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, ο οποίος χαρακτήρισε τον απερχόμενο ηγέτη ως «μεγάλο φίλο» και τον ευχαρίστησε για την «προσωπική του γενναιότητα».

Ο Boris Johnson σε δηλώσεις του έξω από το No10, μεταξύ άλλων, δήλωσε «Είμαι σαν ένας από αυτούς τους ενισχυτικούς πυραύλους που έχει εκπληρώσει τη λειτουργία του».

Με μια ανάρτηση αποχαιρέτησε την πρωθυπουργική κατοικία η Kary Johnson

Με μια συναισθηματική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε η σύζυγος του Boris Johnson, Kary την πρωθυπουργική κατοικία γράφοντας συγκεκριμένα: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπέροχους ανθρώπους στην Downing Street και στο Chequers που ήταν τόσο απίστευτα ευγενικοί μαζί μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X