ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Blonde: Η νέα σειρά του Netflix έκανε πρεμιέρα και προκάλεσε αναστάτωση

Μερικές από τις σκηνές της ταινίας κρίθηκαν ακατάλληλες

Η πολυαναμενόμενη ταινία Blonde, που παρουσιάζει τη ζωή της Marylin Monroe με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas έκανε πρεμιέρα στο Netflix σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου. Μέσα από την ταινία μπορεί να μάθει κανείς τα πάντα για την πιο εμβληματική star στην ιστορία του Hollywood.

Η εν λόγω ταινία ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2021, ωστόσο, η προβολή της καθυστέρησε έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς το Netflix είχε «γκρινιάξει» για κάποιες ακραίες σκηνές της ταινίας και εξέταζε το ενδεχόμενο να το επεξεργαστεί ξανά.

Όσοι παρακολούθησαν το τρέιλερ της νέας ταινίας Blonde που επικεντρώνεται στη Marylin Monroe, θα παρατήρησαν και την αξιολόγηση NC-17 στο τέλος του βίντεο, που σημαίνει ότι κανένα παιδί κάτω των 17 ετών δεν μπορεί να την παρακολουθήσει. Πρόκειται για την πρώτη ταινία της πλατφόρμας που λαμβάνει τη συγκεκριμένη βαθμολογία κι αυτό χάρη σε κάποιες «ακατάλληλες σκηνές».

Συγκεκριμένα η ταινία περιέχει μια σκηνή που δείχνει την έμμηνο ρύση, αλλά και με μια σκηνή βιασμού που κατά πάσα πιθανότητα είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο η ταινία δέχθηκε την αξιολόγηση NC-17, την οποία το MPA αποδίδει σε «κάποιο σεξουαλικό περιεχόμενο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Blonde  |  Netflix  |  ταινία  |  Marylin Monroe  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση