ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ένα ακόμη εγχείρημα από τον Bill Gates για την καταπολέμηση του Covid-19

Σκοπεύει να παραχωρήσει ανθρώπινο δυναμικό και την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να δοθούν απαντήσεις

Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος και συνιδρυτής της Microsoft Bill Gates ανακοίνωσε πως η φιλανθρωπική οργάνωσή που έχει μαζί με την σύζυγό του, Bill & Melinda Gates Foundation, θα δώσει έμφαση στην πανδημία του κορωνοϊού - ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα ''υποφέρουν'' οι υπόλοιποι τομείς με τους οποίους εδώ και χρόνια ασχολείται. Ο ίδιος, αποκάλυψε πως σκοπεύει να παραχωρήσει ανθρώπινο δυναμικό και την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να δοθούν απαντήσεις και να βρεθούν τρόποι για να καταπολεμηθεί η νόσος που έσπειρε τον πανικό, πήρε ζωές και κατάφερε να αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων ανά το παγκόσμιο.

Σε τηλεφωνική συνέντευξή του, αναφερόμενος σε όσα σκοπεύει να κάνει τόνισε πως αν και μέχρι στιγμής έδωσε περίπου 250 εκατομμύρια λίρες για την καταπολέμηση της πανδημίας, αυτό που έχει στόχο να κάνει τώρα, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε χρηματικό ποσό. Ο ίδιος πρόσθεσε πως "Ακόμη και αν το έργο μας μέχρι σήμερα δεν σχετιζόταν με την λόγω νόσο, όπως και η εκπαίδευση αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στο online learning, έτσι και εμείς θα προσαρμοστούμε στην καταπολέμηση του Covid-19".

Εντωμεταξύ, μέσα από κείμενο στο blog του, ο Bill Gates παρουσίασε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο τις καινοτομίες που απαιτούνται για να σταματήσει ο νέος κορωνοϊός, τα νέα τεστ και τις θεραπείες που πρέπει να βρεθούν, καθώς και τις νέες εφαρμογές που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ιχνηλάτηση στης Covid-19.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS