ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βικτώρια Καρύδα: «Ο Γιάννης δεν φοβόταν τίποτα»

Οι δηλώσεις του μοντέλου λίγο μετά από την καταδίκη των δολοφόνων του συζύγου της

Η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στο αυτοκίνητό του το 2018 ήταν κάτι που συγκλόνισε όλους μας. Δύο περίπου χρόνια μετά και εφόσον οι δολοφόνοι του έχουν καταδικαστεί, η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απόφαση του δικαστηρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν ξέφυγαν από την ελληνική δικαιοσύνη και ικανοποιημένη για την απόφαση. Έγινε ότι έπρεπε να γίνει. Έφυγε ένα βάρος», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για το ποιοι θεωρεί πως ήταν οι λόγοι της δολοφονίας του και αν η υπόθεση έχει να κάνει με το παρελθόν του και όσα γράφονταν στην Αυστραλία, απάντησε: «Ο Γιάννης δεν φοβόταν τίποτα. Δεν είχαμε καν ασφάλεια γύρω μας. Κυκλοφορούσε άνετα με το μηχανάκι. Θα το ήξερα αν υπήρχε κάτι από το παρελθόν του. Το γιατί τον σκότωσαν, πρέπει να το απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αλλά δυστυχώς δεν μας λένε. Οταν γνώρισα τον άνδρα μου δεν έψαχνα το παρελθόν του. Ακουσα τι έλεγαν στην Αυστραλία, αλλά δεν τα πιστεύω».

Στην συνέχεια, αναφερόμενη στον εντολέα της δολοφονίας, το μοντέλο είπε: «Πιστεύω ότι η ελληνική αστυνομία δεν έχει σταματήσει να ψάχνει. Εύχομαι να βγουν απαντήσεις».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS