ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Δηλώνει αθώος ο 27χρονος κατηγορούμενος

Τα τεκμήρια που επικαλείται για να το αποδείξει

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας, «έσπασε» την σιωπή του μιλώντας για πρώτη φορά σχετικά με την υπόθεση που μας συντάραξε όλους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, έδωσε την δική του εκδοχή των γεγονότων ζητώντας μάλιστα ίση αντιμετώπιση, ενώ επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας.

Με τον ίδιο να λέει συγκεκριμένα «Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου διασύρεται, “δικάζεται”. αλλά και “καταδικάζεται”, για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σε ένα κράτος δικαίου, ο κάθε κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η ενοχή του».

Αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν επρόκειτο για βιασμό αλλά σεξουαλικής πράξης κοινής συναίνεσης. «Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων, που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μια εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα ΄΄βιασμό΄΄ σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της (και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας). Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα πληροφόρησης, σέβομαι απεριόριστα το δικαίωμα γενετήσιας ελευθερίας του κάθε προσώπου, ζητώ όμως να δημοσιοποιηθούν οι παραπάνω θέσεις μου, αφού βασική αρχή της δημοσιογραφίας είναι η αμφίπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση