ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βγήκαν ξανά μαχαίρια ανάμεσα σε Kim και Kanye

Τώρα ο Kanye West φαίνεται να είναι έξαλλος μαζί της και αυτός είναι ο λόγος.

newsroom must

Και εκεί που όλα κυλούσαν «ήρεμα» με το διαζύγιό τους, Kim Kardashian και Kanye West καταφέρνουν να ξανανεβάσουν τους τόνους.

Οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει χωρίς εντάσεις, με τους δύο να συμφωνούν για την πολύ σημαντική προστασία των παιδιών τους, την από κοινού επιμέλεια και τον ισομερή διαμερισμό της περιουσίας, αφού είχαν ήδη υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Τώρα ο Kanye West φαίνεται να είναι έξαλλος μαζί της και αυτός είναι ο λόγος.

Πηγές από το φιλικό περιβάλλον του rapper λένε ότι είναι πολύ ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Kim να είναι αυτή που κατέθεσε πρώτη την αίτηση διαζυγίου, όχι επειδή το είχαν συμφωνήσει, αλλά γιατί εκείνη ήταν αυτή που ήθελε να χωρίσουν.

Χαρακτηριστικά, «Έχει βάλει τον στρατό της να αφήσει διάφορες πληροφορίες να διαρρεύσουν τροφοδοτώντας δημοσιεύματα, μόνο και μόνο για να φανεί αυτή αξιοπρεπής». Ενώ τα κανάλια συνεχίζουν να διαδίδουν φήμες ότι το διαζύγιο ήταν επιλογή της «Για το καλό των παιδιών και της δικής της ηρεμίας» ενώ ο ίδιος ο West προχώρησε με την δική του 2 μήνες μετά ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα δώσει ούτε δολάριο στην Kim για διατροφή και έξοδα διαζυγίου.

Τέλος η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «Εκείνος ήταν που της έλεγε, για έναν ολόκληρο χρόνο, πως δεν ένωνε τίποτα πια εκτός από τα παιδιά και ήθελε διαζύγιο. Εκείνη έκανε το παν για να σώσει τον γάμο της» γι’ αυτό και την άφησε να καταθέσει πρώτη έτσι ώστε να σώσει την αξιοπρέπειά της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση