ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Βελτιώνεται μέρα με την μέρα η υγεία του Johnson

Οι τελευταίες δηλώσεις εκπροσώπου της Downing Street

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson εδώ και πέντε ημέρες βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας  του νοσοκομείου St Thomas’ του Λονδίνου και η κατάστασή του είναι σταθερή αφού έλαβε υποστήριξη σε οξυγόνο για επιπλοκές της Covid-19, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής του Dominic Raab ηγείται της μάχης της Βρετανίας κατά της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα τελευταία βρετανικά δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου πέρασε μία «καλή νύχτα» στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ όπως δήλωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Απριλίου εκπρόσωπος της Downing Street, η υγεία του «συνεχίζει να βελτιώνεται». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο Boris Johnson παραμένει «ευδιάθετος» και εξακολουθεί να λαμβάνει την πάγια αγωγή οξυγόνου, χωρίς να έχει καταστεί αναγκαία η μηχανική αναπνευστική υποστήριξη. Τόνισε επίσης πως ο πρωθυπουργός μπορεί να έρθει σε επαφή με την Downing Street αν χρειαστεί, αλλά σημείωσε ότι επί του παρόντος δεν εργάζεται.

Να σημειώσουμε πως ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και πρώην Υφυπουργός Άμυνας Τομπάιας Έλγουντ είχε δηλώσει νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο πρωθυπουργός «είναι νοητικά ικανός να λαμβάνει αποφάσεις» και ότι είναι «προσβάσιμος» για τους υπουργούς και τους συμβούλους του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση