ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βάζετε λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό σας; 3 λόγοι που θα σας πείσουν να σταματήσετε

Τρεις σοβαροί λόγοι για να σταματήσετε να βάζετε λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό σας

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως είτε έχουμε μακριά μαλλιά, είτε όχι, οι περισσότερες έχουμε -σχεδόν- πάντα ένα λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό μας σε περίπτωση... που μας χρειαστεί. Και ενώ πρόκειται για μια συνήθεια που όλες έχουμε, υπάρχουν τρεις σοβαροί λόγοι που μας πείθουν να την σταματήσουμε. Δείτε στην συνέχεια ποιοι είναι αυτοί.

1.Τα λαστιχάκια μαλλιών στους καρπούς μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία του αίματος, αφού την επηρεάζουν: Σύμφωνα μάλιστα με ειδικούς, η συνήθεια αυτή μπορεί να δημιουργήσει σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που εκδηλώνεται σε παρατεταμένο πόνο και μούδιασμα των δαχτύλων.

2.Μπορεί να μολύνει το δέρμα σου: Όταν φοράς διαρκώς λαστιχάκια στον καρπό σου, δεν αποκλείεται να ερεθιστεί η επιδερμίδα σου και να προκληθεί μόλυνση.

3.«Χαλάει» το στυλ σου: Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, ένα λαστιχάκι -ιδίως αν δεν ταιριάζει το χρώμα του με τα ρούχα σου ή με το outfit, είναι ικανό να «χαλάσει» το στυλ σου. Προτίμησε λοιπόν, αντί το λαστιχάκι ένα stylish ρολόι ή ένα βραχιόλι.

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X