ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βασίλισσα Letizia: Προτείνει φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε κι εσείς

Στον δικό σας πολιτικό γάμο ή στη δεξίωσή σας

Όλος ο κόσμος παντρεύεται αυτό το διάστημα ή τουλάχιστον πολλοί επιλέγουν να παντρευτούν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου γιατί ο καιρός μετατρέπεται σε σύμμαχο και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη τις πλείστες φορές. 

Οπότε, οι προτάσεις είτε για νυφικό είτε για ένα λευκό, εντυπωσιακό φόρεμα «γεμίζουν» και εμπνέεουν τις άμεσα ενδιαφερόμενες. Η λίστα γάμου με ωραία και κατάλληλα φορέματα θα μπορούσε πραγματικά να είναι τεράστια αλλά εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στο κομμάτι που επέλεξε να βάλει η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας η οποία έχει το καλό το γούστο στο κύτταρό της.

Πρόκειται για ένα υπέροχο, προσιτό, λευκό φόρεμα που έβαλε σε πρόσφατη εμφάνισή της στη στρατιωτική εκδήλωση «Special Naval War Force» που πραγματοποιήθηκε στην Cartagena της Ισπανίας.

Η ίδια διάλεξε να βάλει ένα απλό, λευκό φόρεμα που όμως εντυπωσίασε και που μας εμπνέει κι εμάς για διάφορους λόγους όπως η εμφάνιση, η υφή, η άνεση που αποπνέει και βέβαια η κομψότητα που φαίνεται να διαθέτει το κομμάτι. 

Το φόρεμα είναι προσιτό για όλες όσες σκέφονται να ντυθούν νυφούλες αυτό ή το επόμενο διάστημα και είναι κατάλληλο κυρίως για πολιτικούς γάμους ή για τη δεξίωση μετά το μυστήριο. 

Το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στην επωνυμία «Sfera» και κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ ενώ η δαντέλα που έχει πάνω είναι διαχρονικά ωραία και κομψή.

Δείτε την εμφάνιση της Βασίλισσας και εμπνευστείτε:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen Letizia of Spain

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση